10.4 C
Lloret de Mar
Mossos d'Esquadra

Lerbycop celebra l’actuació dels Mossos contra les ocupacions

L'entitat assegura que els Mossos d'Esquadra han fet una contundent actuació a les urbanitzacions contra les ocupacions il·legals.

Mossos d'Esquadra

Darreres Notícies

L’Associació Lobby, entitats residencials, barris i comerços de proxmitat (Lerbycop) celebra la contundent actuació dels mossos d’esquadra contra les ocupacions a les urbanitzacions de Lloret de Mar.

El president, Miguel Moreno, assegura que fa molt de temps que reclamaven aquestes actuacions i per fi els Mossos d’Esquadra els han “retornat la sensació de seguretat”. Segons l’entitat, les ocupacions constitueixen un “autèntic mal de cap” per als ciutadans a qui han ocupat el seu habitatge, però també a la resta de veïns, que viuen la problemàtica amb preocupació i inquietud.

A més, aquestes ocupacions, a banda de ser il·legals, sovint venen acompanyades de fraus elèctrics i plantacions de marihuana. Sense anar més lluny, segons Miguel Moreno, en l’última setmana els agents han detectat 10 fraus elèctrics i dues plantacions.

En cas que algú detecti una ocupació il·legal, el representant de Lerbycop recomana contactar amb la junta rectora de la urbanització.

Miguel Moreno també reclama a l’Ajuntament la instal·lació de les càmeres de videovigilància que es van aprovar als Pressupostos Participats del 2018, però que encara no són una realitat.

spot_img

El + Vist