15.1 C
Lloret de Mar

Les Alegries celebra diumenge la seva Festa Major particular

L'associació de veïns celebra el desè aniversari i ho commemorarà inaugurant la finalització de les obres de l'exterior de l'ermita.

Cartell
Cartell

Darreres Notícies

Aquest diumenge se celebra la Festa Major de les Alegries, en què l’associació de veïns també commemora el desè aniversari i, per celebrar-ho, inaugurarà la finalització de les obres de l’exterior de l’ermita. El president de l’entitat, Josep Carreras, ha avançat que comptaran amb la presència del bisbe de Girona.

Pel que fa a les activitats programades matí i tarda, Carreras ha assenyalat que seran les clàssiques de cada any. La festa començarà a dos quarts d’onze del matí amb una audició de sardanes a càrrec de la cobla Santa Maria de Blanes. Es faran bateigsseguits de batiada, i activitats infantils, entre altres coses. A més, es muntaran taules i cadires per a tothom que es pugi el dinar per quedar-se allà al migdia. I la festa acabarà amb berenar a les sis de la tarda, seguit de ball.

Tothom que vulgui pujar fins a les Alegries ha de saber que hi haurà matí i tarda, gràcies a la col•laboració de l’empresa Mas Segalés.

spot_img

El + Vist