24.4 C
Lloret de Mar
En Pau, acompanyat de nens de Lloret, en un moment de l'actuació

Les famílies de Lloret omplen la Fira de Nadal per veure en Pau, del Super3

Va ser el plat fort del certamen, que pretén plantar cara a altres cites nadalenques de Catalunya més “consolidades”.

En Pau, acompanyat de nens de Lloret, en un moment de l'actuació

Darreres Notícies

Nens i famílies de Lloret de Mar van omplir, dissabte passat a la tarda, la plaça de l’Església. Volien veure de ben a prop en Pau, del Club Super3. Va venir a la vila, a la Fira de Nadal, a explicar un conte interactiu amb el públic.

Va ser el plat fort del certamen, que pretén plantar cara a altres fires nadalenques que es fan arreu de Catalunya i que són més “consolidades”. El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, reconeix d’una edició per una altra es va millorant, però que aquest 2015 “s’ha fet un mercat digne, el qual ha estat a l’alçada en promoció i continguts per als infants”.

La fira va comptar amb unes quantes parades de productes artesanals, tant d’alimentació com d’ornaments. Coincidint amb el certamen, es va fer l’encesa oficial dels llums de Nadal de cara a animar la temporada de vendes.

Segons el regidor, tot i que la competència va a més, també es creen incentius, com l’anomenat Black Friday.

Orobitg conclou que, en general, que es va renovant el sector del comerç. “És perceptible al carrer Sant Pere, on aviat s’hi obrirà una franquícia nova del sector tèxtil per al públic juvenil”, exposa i conclou que “aquestes marques propicien l’atracció i beneficien les botigues de l’entorn“. El regidor de Promoció Econòmica afegeix que totes aquestes millores tenen com a objectiu que els veïns facin les compres de Nadal i de la resta a Lloret i no a fora.

spot_img

El + Vist