23.1 C
Lloret de Mar
Roses vermelles, de Sant Jordi.

Les floristeries i llibreries de Lloret es preparen per al dia més important de tot l’any

Per Sant Jordi i també els dies previs hi ha moltíssima activitat en aquest tipus d’establiments, inundats de roses, sobretot vermelles, i de tot tipus de llibres.

Roses vermelles, de Sant Jordi.

Darreres Notícies

Les floristeries i llibreries de Lloret de Mar ja ho tenen tot a punt per celebrar la Diada de Sant Jordi. Aquest diumenge i també els dies previs hi ha moltíssima activitat en aquest tipus d’establiments, inundats de roses, sobretot vermelles, i de tot tipus de llibres.

Pel que fa a les roses, generalment se’n regalen de vermelles, tot i que ja fa anys que es comercialitzen de tots tipus i colors. Enguany, es calcula que se’n vendran sis milions a tot Catalunya. Natàlia Beltran, de la floristeria Vesc de Lloret, afirma que venen roses a partir de 3 euros.

llibres 1

Parlem ara de les llibreries, on també es preparen per a la seva diada estrella de tot l’any. Montse Sala, de Can Gallissà, assegura que hi ha tanta varietat al voltant de Sant Jordi que tothom pot trobar el seu llibre.

Pel que fa als llibres que s’esperen que siguin els més venuts, hi ha “La possibilitat de dir-ne casa”, de Marta Orriols; “32 de març”, de Xavier Bosch; o “El retrat de matrimoni”, de Maggie O’Farrel.

spot_img

El + Vist