Diumenge, 7 març 2021
12.2 C
Lloret de Mar
Manuela Vargas

Les Kellys Unión Cataluña donen suport a Manuela Vargas amb una concentració

Manuela Vargas és una kelly de Jerez de la Frontera (Andalusia) que fa més de 80 dies que és a la porta de l’hotel on treballava per reclamar que li pagui el seu salari. La concentració és avui.

Manuela Vargas

Darreres Notícies

Jenn Díaz (ERC) reinvindica l’entrada massiva de les dones a la presa de decisions

Amb la mirada posada al 8M, l'escriptora i diputada ha presentat el seu llibre 'Dona i poder' aquest dissabte a Can Gallissà.

Més de 600 atletes, al control federat de La Sansi a Lloret

La prova s'ha fet aquest dissabte amb la presència destacada del mediàtic Àlex Roca, que corre amb paràlisi cerebral, i del lloretencs Jonathan Romeo, entre altres.

Dulsat tem que el repartiment de les ajudes es converteixi en “cafè per a tothom”

Ha estat en l'acte 'Nous paradigmes competitius en les destinacions de sol i platja', organitzat aquest dijous per la patronal turística Exceltur.

La restauració pot obrir fins a les 17h a partir el proper dilluns

L’alcalde de Lloret dona la benvinguda a les noves mesures i amb la mirada posada ja a l’estiu assegura que "ara hi ha molt en joc".

L’equip del videoclip ‘No calles’ està format sobretot per dones joves de Lloret

El projecte, que busca conscienciar en contra de la violència masclista, s'estrena aquest dissabte (19h) al Teatre de Lloret de Mar.

Concentració de les Kellys –el col•lectiu que representa les cambreres de pisos, que netegen els hotels- avui dimarts a Lloret de Mar per donar suport a Manuela Vargas. Es tracta d’una kelly de Jerez de la Frontera, a Andalusia, que fa més de 80 dies que es troba a la porta de l’hotel pel qual treballava, reclamant que li pagui el seu salari.

La Manuela fa el seu horari, de vuit hores al dia, a la porta de l’establiment Tierras de Jerez. Allà, ha rebut el suport d’altres kellys, de veïns, de col•lectius com els jubilats i de partits polítics d’esquerres. Lali Corralero, presidenta de Kellys Unión Catalunya, assenyala que -per desgràcia- la situació de la Manuela és força comú dins el col•lectiu de les cambreres de pisos dels hotels.

El col•lectiu de Lloret ja havia donat suport a Manuela Vargas a través de xarxes socials. I avui ha muntat aquesta concentració, amb la presència de cambreres de pisos dels hotels de la vila, tal com ha explicat Loli Navas, vicepresidenta de l’associació.

La concentració de suport a Manuela Vargas per part de les Kellys de Lloret és aquest matí, de 10 a 12, a la plaça Pere Torrent, a la mateixa hora en què es farà a Jerez de la Frontera i en altres indrets.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Bernat Ribera accedeix per primera vegada a les semifinals d’una Copa d’Europa d’snowboard cross

El lloretenc va competir amb doble cita a Àustria: dissabte, va ser setzè, mentre que diumenge va acabar en el setè lloc.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.