4.9 C
Lloret de Mar

Les Obreres de Santa Cristina esperen poder tornar a representar l’Obreria l’any que ve

Berta Blanch, Laura Reina, Georgina Latorre i Clàudia Ferràndez no han pogut gaudir de la Festa Major com esperaven per la Covid-19.

Les Obreres d'aquest any
Les Obreres d'aquest any

Darreres Notícies

Les quatre obreres de Santa Cristina esperen tornar a representar l’Obreria l’any que ve. Berta Blanch, Laura Reina, Georgina Latorre i Clàudia Ferràndez no han pogut gaudir de la Festa Major com esperaven, a causa de la suspensió d’actes per la Covid-19.

El passat 24 de juliol, diada de Santa Cristina, l’Obreria va celebrar els actes més solemnes: la processó marítima i la missa. Però ho va fer en un format reduït, només amb la presència de les obreres, balladors, membres de l’entitat, de l’Ajuntament, el mossèn de Lloret i el Bisbe de Girona.

Les Obreres i els balladors durant la processó marítima (Obreria de Santa Cristina)

Un dels actes més especials, com és el Ball de Plaça, no es va poder celebrar, per prevenció. La celebració, per tant, no es va poder dur amb normalitat i és per aquest motiu que des de l’Obreria tenen previst reunir-se aviat per decidir què passa amb les quatre noies i els seus balladors. Serà en una assemblea per a la qual encara no hi ha data.

Les quatre obreres consideren que suspendre els actes ha estat la decisió més encertada i esperen poder representar l’Obreria també en el 2021. La primera obrera, Berta Blanch, qualifica la sensació d’agredolça, però dona per fet que l’any que ve podran repetir com a Obreres i fer realitat el somni que tenen des de fa temps.

La segona obrera és Laura Reina. Explica que mantenen viva la il•lusió per ser obreres i espera que l’any que ve puguin gaudir d’una Festa Major sense restriccions. Georgina Latorre, la tercera obrera, també coincideix en què suspendre els actes de la Festa Major ha estat la decisió més adient i desitja que l’Obreria els permeti tornar a ser les obreres l’any que ve. En la mateixa línia s’ha pronunciat la quarta obrera, Clàudia Ferràndez.

Per tant, Berta Blanch, Laura Reina, Georgina Latorre i Clàudia Ferràndez esperaran ara la decisió de l’Obreria de Santa Cristina, així com els seus balladors, que aquest any eren Albert Saladrigas, Marc Cardona, Nil Martí i Cristóbal Marchán.

spot_img

El + Vist