10.5 C
Lloret de Mar

Les obreres viuen amb nervis i molta il·lusió els dies previs a la diada de Santa Cristina

El proper 24 de juliol és una data que Cristina Batlle, Maria Melet, Gemma Carbonell i Marina Urpí recordaran tota la vida.

Les obreres del 2022 i els balladors que les acompanyen.
Les obreres del 2022 i els balladors que les acompanyen.

Darreres Notícies

Les obreres viuen amb nervis que queden superats per la gran il·lusió de protagonitzar el Ball de Plaça, que enguany recupera la normalitat així com l’aforament de més de 600 cadires a la plaça de la Vila.

servicios profesionales jimenez

Les quatre obreres del 2022 compten amb impaciència les hores que queden per fer la dansa de les Almorratxes aquest diumenge davant de famílies, amics i els veïns de Lloret.

assaig 2 2
Un dels assajos del Ball de Plaça.

Han estat mesos d’assajos i molt esforç per arribar a la diada de Santa Cristina, una data que Cristina Batlle, Maria Melet, Gemma Carbonell i Marina Urpí recordaran tota la seva vida.

La primera obrera, Cristina Batlle -que ballarà amb en Romà Martí– explica que “portava uns dies nerviosa, perquè no tenia el vestit i no havia assajat, ara ja ho tenim pràcticament dominat, estic tranquil·la i amb moltes ganes que comenci tot”.

assaig 1
Un altre dels assajos de la Dansa de Ses Almorratxes

Maria Melet, la segona obrera -a qui acompanya Gerard Simeon-, confessa que està “una mica nerviosa i molt emocionada perquè arribi el dia, acabant els últims preparatius amb molta il·lusió”.

Gemma Carbonell, tercera Obrera -que ha triat en Romà Zapata– exposa que fins ara “no tinc gaires nervis, però quan comenci a preparar coses sentiré el dia a prop realment”.

Les quatre obreres, amb els seus balladors
Les obreres del 2022, amb els balladors, a l’Aplec dels Perdons, quan van prendre possessió del càrrec

La quarta Obrera és Marina Urpí, que ha escollit com a ballador a en Pol Solé. Assenyala que “estic bastant nerviosa perquè queden pocs dies, a part estic molt contenta i amb moltes ganes, aquest any viuré la tradició amb una perspectiva diferent i ho compartiré amb amics i familiars”.

El tradicional i esperadíssim Ball de Plaça o Dansa de les Almorratxes es durà a terme aquest diumenge, a partir de les 19:30h, en què omplirà la plaça de la Vila.

spot_img

El + Vist