6 C
Lloret de Mar
Obres al sector de Sant Quirze

Les obres a la zona de Sant Quirze han d’acabar d’aquí uns mesos

Es tracta d’un espai de 190.000 metres quadrats que acollirà equipaments comercials, habitatges, una escola i equipaments administratius municipals.

Obres al sector de Sant Quirze

Darreres Notícies

Les obres del pla parcial de Sant Quirze, aprovat el 2009, avancen a bon ritme i és previst que el nou sector estigui acabat en els propers mesos. Es tracta d’un espai de 190.000 metres quadrats que acollirà equipaments comercials, habitatges, una escola i equipaments administratius municipals, a banda de mantenir zones verdes, tal com ha explicat el regidor d’Urbanisme, Joan Bernat.

De fet, Joan Bernat ha dit que sobre la taula hi ha fins i tot la idea de traslladar-hi, en un futur, l’Ajuntament. Les obres són d’iniciativa privada i també preveuen la construcció de dues rotondes per donar fluïdesa al trànsit.

Pel que fa a l’ermita de Sant Quirze, queda fora del pla parcial i es respectarà la zona verda del seu entorn. Joan Bernat ha recordat que en un inici el projecte preveia molta més edificació, però que arran de les protestes de SOS Lloret es va reduir a només 128 habitatges, 28 dels quals seran de protecció oficial.

Sobre la zona comercial, Bernat ha avançat que en els propers mesos s’hi obrirà un supermercat Lidl que ja està pràcticament a punt.

spot_img

El + Vist