16.5 C
Lloret de Mar
Aparcament de Can Xardó

Les obres al pàrquing de Can Xardó començaran passat l’estiu

L’aparcament de Can Xardó té 140 places d’estacionament gratuïtes i la intenció, segons el regidor d'Urbanisme, és que segueixin sent-ho.

Aparcament de Can Xardó

Darreres Notícies

L’Ajuntament destinarà 272.000 euros a pavimentar l’aparcament de Can Xardó. Una obra que es va posar sobre la taula en el mandat anterior i que el Consistori considera molt important, donat el mal estat que presenta el terra de sorra, sobretot quan plou, i la pols que genera. Ho ha explicat el regidor d’Urbanisme, Joan Bernat.

El projecte inicial, presentat el mandat anterior, preveia únicament l’asfaltatge de la zona. Ara, però, s’ha redactat un projecte més complet, de manera que els treballs consisteixen en pavimentar la superfície del pàrquing, ampliar l’enllumenat, millorar la circulació dels vehicles, augmentar el sistema de recollida d’aigües pluvials, i facilitar l’accés dels vianants.

L’aparcament de Can Xardó té 140 places d’estacionament gratuïtes i la intenció, segons el regidor, és que segueixin sent-ho.

El pàrquing està situat entre el CAP del carrer Girona i l’edifici de Can Saragossa. S’hi accedeix pel carrer Puig de Castellet, on hi ha l’accés d’entrada i sortida de vehicles, i també disposa d’una sortida per l’Avinguda Vila de Tossa. Les obres és previst que comencin passat l’estiu amb la voluntat d’enllestir-les aquest mateix any. 

spot_img

El + Vist