18 C
Lloret de Mar

Les obres del nou skate park de Lloret avancen a bon ritme

El resultat serà un espai més modern i segur, adreçat a un públic més ampli.

Les obres del nou skate, avui dijous, 30 de desembre.
Les obres del nou skate, avui dijous, 30 de desembre.

Darreres Notícies

Avancen a bon ritme les obres del nou skate park de Lloret de Mar, molt esperat pels usuaris. La remodelació de l’espai, que serà més modern i segur, va començar el passat mes d’octubre i la previsió és que estigui acabat a finals del mes de gener. Segons fonts municipals, es treballa seguint el ritme del calendari programat.

servicios profesionales jimenez

La regidora d’Esports, Anna García-Castany, subratlla que l’skate park, ubicat a l’avinguda del Rieral -al costat de les pistes d’atletisme-, té una demanda elevada amb “usuaris molt bons”. Matisa, però, que “el públic és cada cop més ampli, inclòs el que va amb patinet”.

Detall del 'bowl' del parc.
Detall del ‘bowl’ del parc.

La regidora destaca que el projecte, a més de modernitzar els elements del parc, millorarà la seva seguretat. A diferència d’abans, hi haurà porta i a les nits quedarà tancada. L’objectiu és que els vianants no creuin pel mig, per fer drecera al pàrquing de zona blava que hi ha al costat, com feien fins ara.

Anna García-Castany també vol destacar la ubicació “estratègica” de l’skate park, a prop de les escoles i dels equipaments esportius de la vila.

De moment, ja s’ha instal·lat una part del ‘bowl’ de dos nivells. A més, també s’ha preparat el banc de dues alçades i la rampa del tipus “wallride”, i quedaran pendents d’ubicar les baranes. Tots aquests elements serviran als seus practicants per realitzar les seves característiques piruetes.

En total, el cost dels treballs del nou skate park és d’uns 96.000 euros.

spot_img

El + Vist