18.1 C
Lloret de Mar
Oficina de Turisme (Lloret Turisme)

Les oficines de turisme de Lloret renoven la Q de Qualitat Turística

Tant l'oficina del Museu del Mar com la central, a l'avinguda de les Alegries, han superat l'auditoria de l’Instituto para la Calidad Turística Española.

Oficina de Turisme (Lloret Turisme)

Darreres Notícies

Les oficines de turisme de Lloret han renovat la Q de Qualitat Turística, després de superar l’auditoria de l’Instituto para la Calidad Turística Española.

La certificació s’ha de renovar cada tres anys i aquest any s’ha dut a terme l’auditoria de primer seguiment amb l’avaluació dels indicadors de la gestió de la qualitat; la prestació del servei amb aspectes com disposar d’informació adaptada a col·lectius com poden ser infants o persones amb necessitats especials i el tercer bloc que fa referència a les infraestructures, instal·lacions i equipaments tant pel que fa a aspectes de neteja i manteniment com del grau d’accessibilitat.

La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, explica que el més important és demostrar que la prioritat és la satisfacció del visitant.

“Treballar per la satisfacció del visitant, el fet de tenir-ho tot ben endreçat, de tenir un mètode, que cada persona que entri pugui saber fàcilment quin és aquest tracte”

Elizabeth Keegan

La responsable de Turisme a Lloret assenyala que l’atenció als visitants ha canviat radicalment en els últims anys i cal actualitzar-se.

A més, des del novembre del 2020, les oficines de turisme de Lloret disposen de la certificació Safe Tourism Certified, que atorga el mateix Instituto para la Calidad Turística Española. Les oficines de Lloret són les úniques de Catalunya que compten amb aquest segell que acredita que es disposa d’un pla de contingència i gestió de riscos de la Covid19 i que el personal està format i coneix els protocols de seguretat i salut definits.

spot_img

El + Vist