8 C
Lloret de Mar

Les oficines de turisme faciliten la comunicació amb els usuaris amb dificultats auditives

També en turisme, Lloret ha participat a l'European Cities Marqueting a Hamburg i a la B-Travel de Barcelona.

L'oficina de turisme del Museu del Mar (Lloret Turisme)
L'oficina de turisme del Museu del Mar (Lloret Turisme)

Darreres Notícies

Les oficines de turisme de Lloret de Mar milloren la seva accessibilitat. Acaben d’incorporar un giny electrònic -en concret, un bucle magnètic– que facilita la comunicació amb els usuaris que tenen dificultats auditives o que utilitzen audiòfons.

servicios profesionales jimenez

Amb l’adquisició d’aquests aparells, les oficines fan un pas més dins l’anomenat turisme inclusiu, tal com ha comentat la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan. “És un projecte més dins de les accions de la millora de l’accessibilitat i la inclusió per part de les oficines de turisme de Lloret de Mar”

A més, a finals del mes d’abril es durà a terme una formació per al sector local adreçat precisament a anar incorporant millores en l’àmbit de la inclusió. Unes jornades que comptaran amb la col·laboració d’entitats com Pas a Pas o Multisignes.

“Unes jornades que esperem que siguin interessants i que moguin aquest sector que sempre treballa per la qualitat

Elizabeth Keagan

I encara en l’àmbit turístic, Lloret de Mar ha participat a Hamburg en una trobada de destinacions europees sobre màrqueting.

És la primera vegada en tres anys que l’European Cities Marqueting ha recuperat el format presencial. De Catalunya hi havia representades les ciutats de Lloret i Barcelona, a més de l’Agència Catalana de Turisme.

European Cities Marketing
Conferència Internacional European Cities Marketing a Hamburg

Elizabeth Keegan ha apuntat que al llarg de la trobada es van compartir reptes i problemàtiques comunes entre totes les destinacions, com ara “la fuga de talent del sector o la manca reputacional d’una indústria com el sector turístic arreu d’Europa i, segurament, en àmbit internacional”.

De totes maneres, el moment més destacat i colpidor va ser la connexió en directe amb les oficines de turisme ucraïneses a la ciutat de Lviv, on companys de professió van exposar com estan gestionant l’atenció a turisme format, sobretot, per periodistes de guerra.

“Vam acabar les 200 persones dempeus i plorant. Són aquestes bufetades de realitat per entendre que de vegades les coses que ens preocupen són bastant més petites que la bola que ens fem”

Elizabeth Keagan

I Lloret Turisme encara ha estat present a una altra cita els últims dies: la B-Travel de Barcelona. Es tracta de la fira turística de referència a Catalunya, en la qual la destinació hi ha promocionat tota l’oferta turística d’aquesta temporada, com les activitats de turisme de benestar, actiu, les propostes familiars o per adults.

B Travel
Fira B Travel de Barcelona

Les valoracions són molt positives. “Hi hem estat tot el cap de setmana amb molt bones sensacions, hi havia molt d’interès i vam intentar dinamitzar la participació amb un sorteig”.

A les portes de Setmana Santa, Elizabeth Keegan celebra que es recuperen els esdeveniments esportius de referència clàssics que s’organitzen cada any per aquestes dates a Lloret de Mar, com el MIC o el Globasket.

spot_img

El + Vist