13.9 C
Lloret de Mar
Glòria Sirvent

Les originals versions del Gloria Sirvent Duo, aquesta nit, a ‘Fenals de Música’

A partir de les 22 hores, a la platja de Fenals.

Glòria Sirvent

Darreres Notícies

Què es pot fer i què no a partir de diumenge, sense toc de queda ni estat d’alarma

Les mesures aprovades entraran en vigor aquest 9 de maig, quan decaigui l'estat d'alarma, i s'aplicaran durant quinze dies.

‘El inocente’, rodada en part a Lloret, número 1 de Netflix

A la vila es van enregistrar unes escenes a la plaça del Carme, al passeig marítim i l'interior del restaurant Orient Express, entre altres localitzacions.

Yagi Color, la nova aventura empresarial de dos empresaris turístics de Lloret

La Cristina Marcos i en Ryan Algar engeguen aquest projecte, després que la crisi per la Covid hagi reduït el rendiment dels seus negocis del sector del turisme.

Lloret de Mar es promociona als mercats europeus amb accions en format virtual

Durant les últimes setmanes Lloret Turisme ha participat en jornades professionals i sessions de treball amb professionals de Polònia, Bèlgica i Espanya.

L’alumna Meghna Nihalani (Coll i Rodès), al quadre d’honor de les Olimpíades d’Economia

Estudia Segon de Batxillerat i ha estat la desena classificada, en entrar al top 10 d’un total de 63 participants de Catalunya.

La poderosa veu de Glòria Sirvent és la protagonista, aquesta nit, en el cicle Fenals de Música. Els assistents podran gaudir d’un concert íntim en format duo, amb guitarra i veu.

El repertori estarà format per versions de cançons reconegudes, com de David Bowie o Prince, passant per Ella Fitzgerald o Radiohead, que es transformaran en originals i inèdites. Amb tocs clàssics, molt de ‘swing’ i una accentuada part interpretativa. Hi haurà peces de diferents estils: des de la música pop i disco fins al ‘blues’, passant també pel jazz o estàndards brasilers.

A banda de la veu de Glòria Sirvent, el duo també el forma el guitarrista Oriol González. Ella mateix explica que “donem el nostre toc personal: l’Oriol és més clàssic i jo amb el meu vessant més d’actriu, faig teatre musical des que tenia 15 anys”.

El concert, que és gratuït, serà aquesta nit, a partir de les 22 hores, a la platja de Fenals. L’aforament és limitat i es demana a tots els assistents que portin la mascareta posada i que respectin les mesures de seguretat i distanciament.

- Publicitat -

El + Vist

Miguel Molina (Ferrari) fa podi a Bèlgica, a la primera cursa del Campionat del Món de Resistència

El pilot lloretenc, amb el brasiler Daniel Serra com a nou company d’equip, ha iniciat una nova temporada en aquesta categoria, després de la victòria que va obtenir fa dues setmanes en les 4 hores de Barcelona.