20.9 C
Lloret de Mar
El local de Mas Borinot a Blanes és el punt de vacunació massiva més proper a Lloret de Mar (Ajuntament Blanes).

Les persones d’entre 45 i 49 anys ja poden demanar hora per vacunar-se de la Covid

Els nascuts entre 1972 i 1976 ja s'han incorporat a la llista de col·lectius convocats del portal de vacunació Covid-19.

El local de Mas Borinot a Blanes és el punt de vacunació massiva més proper a Lloret de Mar (Ajuntament Blanes).

Darreres Notícies

Les persones nascudes entre els anys 1972 i 1976, és a dir, que ara tenen entre 45 i 49 anys, ja poden demanar hora per vacunar-se contra la Covid-19. El Departament de Salut ja ha incorporat a la llista de col·lectius convocats, dins de la convocatòria “per a la ciutadania”, del portal Vacunació Covid-19.

Al llarg de les setmanes vinents, les persones d’aquesta franja d’edat rebran un missatge de text (SMS) que els redirigirà a una aplicació perquè puguin reservar hora, dia i lloc. També poden anar directament a aquest enllaç.

1614608984Vacunacions Local Mas Borinot 1
El local de Mas Borinot és el punt de vacunació massiva més proper a Lloret.

Salut recomana que si els horaris, els dies o els punts de vacunació ja estan complets, es torni a intentar durant els dies següents per comprovar noves disponibilitats. Consulta els punts de vacunació disponibles a l’enllaç següent.

Les persones de 40 a 49 anys els posaran les vacunes de Pfizer/BioNTech, Moderna o també la de Janssen. El Ministeri de Sanitat i les comunitats autònomes han acordat aquest dimarts ampliar l’ús d’aquesta última vacuna, que té l’avantatge que és monodosi, a aquesta franja d’edat.

Fins ara, la vacuna de Janssen es posava a la gent de més de 50 anys i, sobretot, a col·lectius vulnerables, per aprofitar l’avantatge que requereix només una punxada.

spot_img

El + Vist