Dijous, 21 gener 2021
14.8 C
Lloret de Mar
El cicle formatiu de Forneria, pastisseria i confiteria

Les preinscripcions per als cicles formatius es faran del 2 al 8 de juny de manera telemàtica

A l’institut Coll i Rodés ja fa temps que ofereixen tres cicles formatius de grau mitjà relacionats amb el món de la restauració i l’hostaleria: Serveis en restauració, Cuina i gastronomia i Forneria, pastisseria i confiteria.

El cicle formatiu de Forneria, pastisseria i confiteria

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

Les preinscripcions per a cicles formatius es faran, de manera telemàtica, la setmana que ve, del 2 al 8 de juny.

A l’institut Coll i Rodés ja fa temps que ofereixen tres cicles formatius de grau mitjà relacionats amb el món de la restauració i l’hostaleria: Serveis en restauració, Cuina i gastronomia i Forneria, pastisseria i confiteria. A més, ofereixen un cicle de grau superior de Gestió d’allotjaments turístics.

A la ràdio hem conegut l’oferta de grau mitjà. Tots combinen la part teòrica –on aprenen idiomes i diferents aspectes relacionats amb el món de la restauració- i la part pràctica; i sempre acaben amb un treball de síntesi en què acaben creant el seu propi establiment.

El responsable del cicle de Serveis en restauració, Dídac Gómez, explica que en aquest cas, els alumnes aprèn tots els aspectes relacionats amb el funcionament d’un restaurant i s’especialitzen amb el tema del vi. En aquest cas, hi ha 25 places.

Alumnes del cicle de Serveis en Restauració (Institut Coll i Rodés)

Pel que fa al del cicle de Cuina i gastronomia, el responsable, Rubèn De Prado, explica que l’objectiu és que els alumnes puguin treballar d’ajudants de cuina i, més endavant, xefs. La preparació pràctica que tenen es divideix en dos anys: el primer any preparen menús i el segon porten l’Aula d’aplicació que funciona com un restaurant. En aquest cas, hi ha 30 places.

El tercer cicle formatiu de grau mitjà és el de Forneria, pastisseria i confiteria. El responsable, Jordi Solé, remarca que aprenen a fer qualsevol tipus de producte relacionat amb aquest sector. El total de places és de 21.

Dídac Gómez assegura que tots els alumnes que tenen els tres cicles troben feina un cop acaben els estudis. Per això creu que Lloret de Mar és el millor municipi per cursar aquests cicles. Rubèn De Prado celebra que cada cop els empresaris valoren més que els seus treballadors tinguin la formació adient.

En el cas del cicle de Forneria, els alumnes fins i tot reben una remuneració per les pràctiques que fan en empreses.

Recordem que les prinscripcions per als cicles formatius es faran de manera telemàtica la setmana que ve, del 2 al 8 de juny. Des de l’institut Coll i Rodés es posen a disposició dels interessats per resoldre qualsevol dubte que tinguin al telèfon 972 37 03 85.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".