17.6 C
Lloret de Mar

Les proves Cangur tenien un nivell mità-alt, segons els alumnes

L'edició d'enguany ha comptat amb la participació de 222 alumnes de Lloret.

Darreres Notícies

Un examen amb preguntes centrades, especialment, en la trigonometria i la lògica, amb un nivell mitjà-alt. Així qualifiquen els alumnes de Lloret de Mar la vuitena edició de les proves Cangur de matemàtiques, que s’han dut a terme aquest dijous a la vila, al Pavelló de l’escola Pompeu Fabra.

Hi havia diferents graus de dificultat, en funció de la puntuació de cada pregunta, de 3 o 5 punts. Les qüestions inicials eren assequibles, tot i que els estudiants reconeixen que a mesura que anava avançant la prova el exercicis passaven a ser més exigents.

Les proves Cangur d’aquest 2019 a Lloret han comptat amb la participació de 225 alumnes, una xifra considerablement més alta que la de l’any passat, en què s’hi van presentar 180. Enguany, excepte 3, que eren d’instituts de Tossa de Mar, la resta, 222, pertanyien als quatre instituts de Lloret: el Rocagrossa, la Immaculada Concepció, l’Institut Escola i el Coll i Rodés. Del total d’estudiants, 84 eren de quart d’ESO, 92 de primer de Batxillerat i 49 de segon de Batxillerat. L’alcalde, Jaume Dulsat, considera que aquestes xifres “demostren l’interès dels estudiants per veure en quin nivell estan”.

Aquests exàmens són voluntaris, sense repercussió a les notes acadèmiques, que es realitzen amb l’objectiu d’estimular i motivar l’aprenentatge d’aquesta matèria. Es fan arreu d’Europa, de manera simultània.

spot_img

El + Vist