29.1 C
Lloret de Mar
Puntaires (Ajuntament de Lloret de Mar)

Les puntaires tornaran a organitzar la trobada de la Diada aquest dissabte

Després d'un any sense trobada per la pandèmia, les puntaires organitzaran aquest 11 de Setembre la 19a trobada al passeig Jacint Verdaguer.

Puntaires (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

Torna la trobada de puntaires de la Diada Nacional de Catalunya. Després d’un any sense poder-se celebrar per la pandèmia, les puntaires de Lloret tornen a la convocatòria, tot i que l’assistència de participants serà molt limitada, amb un centenar de dones.

La presidenta de l’associació de puntaires de Lloret, Rosa Clota, celebra poder tornar a organitzar la trobada, però lamenta que encara no serà amb les condicions de sempre.

“Trista, però bé. Trista perquè no es pot fer com era habitual, però ens la deixen fer, la cultura de Catalunya es comença a despertar i això és molt maco”

Rosa Clota

Sigui com sigui, l’11 de Setembre al matí, de deu a una, les puntaires faran les seves creacions de puntes de coixí al passeig Jacint Verdaguer, on compartiran una bona estona entre amigues i podran observar els treballs de les altres participants.

“És un retrobament, és un veure coses noves, trobar-nos amb amigues que fa anys que ens reunim en aquestes trobades”

Rosa Clota

Aquesta serà la 19a edició de la trobada i les puntaires de Lloret ja pensen en el 20è aniversari, l’any que ve. De moment, però, han de centrar-se en aquest dissabte, de deu a una, al passeig Jacint Verdaguer.

spot_img

El + Vist