11.9 C
Lloret de Mar
El cartell del festival (Lloret Negre).

Les restriccions per la Covid fan posposar el festival de cinema negre i policíac

De cara a diumenge, arriba la visita guiada al Museu del Mar, que degut a les restriccions per la Covid-19 que han entrat en vigor es duu a terme amb el 50% de l’aforament previst i sense el vermut final.

El cartell del festival (Lloret Negre).

Darreres Notícies

La vacunació contra la Covid a Lloret és pràcticament diària aquest mes de maig

Des de fa unes setmanes, la Casa de la Cultura serveix com a seu de vacunació per als veïns i veïnes de més de 70 anys, que reben la dosi de Pfizer.

Genís Roca: el sector cultural ha de fer xarxa per aprofitar les oportunitats postCovid

El president de Fundacio.cat i expert en Internet s'adreçarà avui (19h) a les entitats i associacions de Lloret, dins del cicle de xerrades que organitza l'Ajuntament.

L’AMPA de l’institut Rocagrossa fa classes d’informàtica per a adults

L'activitat s'adreça a tothom, per donar eines per fer tràmits habituals a Internet, enviar emails o fer servir aplicacions relacionades amb els centres educatius dels fills.

El Teatre obté el distintiu de la Generalitat com a “Espai de cultura responsable”

Aquest distintiu acredita els espais i equipaments culturals que adopten protocols sanitaris per prevenir la Covid-19 i que es comprometen a adoptar programes d’inclusió social.

El Club Hoquei Lloret cau derrotat per 9 a 4 a la pista del Noia

Es tracta d’un encontre que es va ajornar setmanes enrere, per un cas positiu de Covid-19 en l’equip rival. Feia un mes que els lloretencs no jugaven un partit.

Les restriccions que han entrat en vigor avui han obligat a posposar a última hora el festival de cinema negre i policíac organitzat per Lloret Negre i previst aquest dissabte al Teatre.

La seva organitzadora, Angelique Pfitzner, argumenta que “ho hem hagut de posposar fins a una nova data, tot i tenir un aforament de 170 persones” i afegeix que “esperem que es pugui fer al novembre, amb tota la il·lusió”.

Cartell del cicle de cinema negre i policíac (Lloret Negre).

De cara a aquest diumenge, 18 d’octubre, arriba la visita guiada al Museu del Mar. Degut a les noves restriccions per la Covid-19, es duu a terme amb el 50% de l’aforament previst i sense el vermut final.

museu del mar
Museu del Mar (Ajuntament de Lloret de Mar)
- Publicitat -

El + Vist

La Xarxa Europea de Jardins Històrics segueix creixent amb noves adhesions i més jardins interessats

Aquest dijous s'ha celebrat l'assemblea, en què s'han aprovat les adhesions de jardins de Grècia, Alemanya i Polònia. A més, s'hi ha de diferents punts de l'Estat espanyol i d'Eslovènia i Finlàndia que també han mostrat el seu interès.