12.2 C
Blanes
Primer Bany de l'Any d'ahir diumenge

Les traves burocràtiques podrien fer que es deixés d’organitzar el Primer Bany de l’Any

El Club Natació Lloret està molt content de com va anar la cita ahir diumenge, amb 177 participants, però lamenta les dificultats que han tingut amb les administracions, tot i que matisa que la relació amb l'Ajuntament és bona i col·labora amb l'activitat.

Primer Bany de l'Any d'ahir diumenge

Darreres Notícies

El d’aquest any podria ser l’últim Primer Bany de l’Any que organitza el Club Natació Lloret, almenys amb el format que ho ha fet fins ara. L’entitat lamenta que les administracions posen moltes traves burocràtiques i que hauran de prendre una decisió de cara a l’any vinent. La presidenta de l’entitat, Olga Valls, ha matisat que en concret per part de l’Ajuntament sí que hi ha bona col·laboració. 

Tot i així, les valoracions d’aquest diumenge són molt positives. La cita va comptar amb 177 banyistes, que van donar la benvinguda al 2020 llançant-se a l’aigua. Olga Valls destaca que, a més, 58 persones era la primera vegada que hi participaven.

Llançant-se a l’aigua (NRLL)

El més gran dels participants era un home de 84 anys i el més petit, un nen de 5. Com sempre, l’entitat va entregar trofeus a les persones que s’han banyat 5, 10, 15 o 20 anys.

L’escalfament amb en Fusano (NRLL)

Es tracta d’una cita que va néixer com una acció reivindicativa, per reclamar una piscina municipal a Lloret, però que avui en dia s’ha convertit en tota una festa que aplega perfils de participants molt variats. Caldrà veure si l’any que ve el Club Natació Lloret torna a organitzar-lo.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist