5 C
Lloret de Mar
Violència masclista (LectorMx)

Les víctimes de violència masclista podran contactar amb Mossos per WhatsApp

El canal de WhatsApp, a través del número 601 00 11 22, permet un contacte directe i instantani les 24 hores del dia, tot l'any. Un nou canal que no substitueix el 112, que és el número d'emergències.

Violència masclista (LectorMx)

Darreres Notícies

Montphoto i Angelina Cardona reben el guardó Sa Gavina 2021 i 2020

Els premis més esperats de la Festa de la Cultura reconeixen els 25 anys del festival internacional de fotografia de natura i l'activisme cultural incansable d'Angelina Cardona.

11 apartaments turístics de Lloret seran l’habitatge de persones vulnerables

Formen part del programa 'Reallotgem' de la Generalitat, que fa una crida als propietaris d'immobles buits per ampliar el parc d'habitatges socials.

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

Més de 700 persones grans, vacunades a la Biblioteca

Els veïns i veïnes a qui posen la 1a dosi de Pzifer tenen 79 anys o menys.

El Rocagrossa organitza una jornada per donar a conèixer la formació dual

Durant l’acte del proper dimarts, hi intervindran ponents com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME.

Interior posarà en marxa un canal de WhatsApp d’assessorament i informació per millorar el contacte amb les víctimes de violència masclista, a partir de l’1 d’abril. Aquesta és una de les noves eines preventives i d’atenció que es coordinarà a través d’una nova comissaria de la dona que s’obrirà a Barcelona com a pla pilot per implementar-la a tot el territori.

En total, Interior presenta un pla de 20 mesures, que s’aniran aplicant progressivament, per donar un nou pas en la lluita contra la violència masclista. La disminució de les denúncies durant el 2020 a causa de la pandèmia ha impulsat la incorporació d’eines tecnològiques que facilitin el contacte i el seguiment de les víctimes.

whatts app

El canal de WhatsApp, a través del número 601 00 11 22, permet un contacte directe i instantani les 24 hores del dia, tot l’any. Un nou canal que no substitueix el 112, que és el número d’emergències.

” Hi respondran agents especialitzats, que informaran sobre el procés de denúncia o donaran consells d’autoprotecció”

Jennifer Pérez, regidora d’Igualtat

Entre les millores tecnològiques, els Grups d’Atenció a la Víctima ja han incorporat la videoconferència per fer un seguiment més directe amb les víctimes.

També es preveu la creació d’una app i, a més llarg termini, la creació d’una Oficina Virtual d’Atenció al Ciutadà, un servei especialitzat 24 hores per a la recollida de les denúncies.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.