26.2 C
Lloret de Mar
Hospital de Calella

Les visites als pacients no Covid dels hospitals de Blanes i Calella es limiten a una hora al dia

A causa de la situació epidemiològica i l’empitjorament de les dades, només es permetrà l’entrada d’un únic acompanyant de les 13 a les 14 hores.

Hospital de Calella

Darreres Notícies

Les visites als pacients “no Covid” ingressats als hospitals de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva es limiten a una hora al dia. A causa de la situació epidemiològica i l’empitjorament de les dades, només es permetrà l’entrada d’un únic acompanyant de les 13 a les 14 hores.

Des de la Corporació, recomanen que les persones que accedeixin al centre per visitar un pacient sempre siguin les mateixes i que, en la mesura del possible, comptin amb la pauta completa de vacunació. A més, els acompanyants hauran de rentar-se les mans amb solució hidroalcohòlica i dur en tot moment la mascareta quirúrgica, tant a dins com a fora de l’habitació.

Hospital Comarcal de la Selva
Hospital Comarcal de Blanes

Pel que fa a les consultes externes, es manté la limitació d’un sol acompanyant només en aquelles situacions imprescindibles.

L’objectiu de totes aquestes mesures és minimitzar el risc de contagis de la Covid-19. En aquest sentit, la Corporació demana comprensió i col·laboració a la ciutadania per poder reprendre la normalitat tan aviat com sigui possible.

Cal no abaixar la guàrdia i continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta en interiors i també en exteriors sempre que no es pugui mantenir la distància de seguretat pertinent entre persones, rentat de mans freqüent, distància i ventilació.

spot_img

El + Vist