9.9 C
Lloret de Mar

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret obté bons resultats als Jocs Emporion

El resultat més destacat va ser el de l'Aleví “A”, que va ser campió i que s'ha classificat per disputar la Final Nacional, el 8 de juny a Igualada.

L'equip aleví A, campiones dels Jocs Emporion
L'equip aleví A, campiones dels Jocs Emporion

Darreres Notícies

Bons resultats per l’Escola Gimnàstica Rítmica Lloret, aquest passat cap de setmana, als Jocs Emporion, que celebraven les finals de la competició territorial. L’entitat lloretenca hi va participar amb tres equips.

servicios profesionales jimenez

El resultat més destacat va ser el de l’Aleví “A”, que va ser campió i que s’ha classificat per disputar la Final Nacional, el 8 de juny a Igualada.

Equip benjamí (EGR Lloret)

A més, els conjunts Benjamí “B” i Prebenjamí “B” van obtenir dues terceres posicions. Ho explica l’entrenadora, Blanca Lloveras, que també assenyala que ha estat un torneig amb els millors equips de la demarcació de Girona.

Equip prebejnamí

A banda d’aquests resultats, l’Escola Gimnàstica Rítmica Lloret va obtenir un segon lloc en la categoria individual d’aleví oberta, amb la participació de Joanna Reina. Ho explica Blanca Lloveras, que també assegura que el final de temporada es valora de manera molt positiva.

Les Finals Territorials, amb els Jocs Emporion, impulsats per la Diputació de Girona, s’han celebrat aquest passat cap de setmana a les comarques de la Cerdanya, la Garrotxa i el Ripollès.

spot_img

El + Vist