22.6 C
Lloret de Mar

L’escola Pere Torrent acull una jornada sobre aprenentatge cooperatiu amb un centenar de docents

Els participants són mestres d'Educació Física d'arreu de Catalunya i de les Illes Balears. La jornada es farà aquest dissabte al llarg de tot el dia.

Cartell de l'activitat
Cartell de l'activitat

Darreres Notícies

Més d’un centenar de mestres d’Educació Física d’arreu de Catalunya i de les Illes Balears participaran a la jornada de formació que organitza l’escola Pere Torrent de Lloret aquest dissabte. Amb el nom de Càpsules d’aprenentatge cooperatiu, l’objectiu és oferir un espai d’aprenentatge per a docents, tant si tot just s’inicien en l’aprenentatge cooperatiu com si ja tenen experiència en el camp.

Un dels tallers anirà a càrrec d’Òscar Carvajal, mestre del Pere Torrent, que exposa que el més important de l’aprenentatge cooperatiu és afavorir que els infants siguin més reflexius, responsables i creatius a nivell emocional, a la vegada que es treballa la motricitat i la cohesió del grup.

Els assistents podran escollir 4 de les 8 càpsules que s’oferiran durant la jornada, que es faran de manera simultània. Cada taller té una hora i mitja de durada.

L’escola Pere Torrent

Des del Pere Torrent estan molt satisfets de poder organitzar una jornada com aquesta. L’escola compta amb la col·laboració dels Instituts de Ciències de l’Educació de Barcelona i Girona i l’agrupació Educació Física Cooperativa en acció. La jornada formativa s’allarga tot el dia de dissabte. Per dinar també faran un àpat col·laboratiu, en què cada participant portarà algun aliment o beguda per compartir.

spot_img

El + Vist