7.3 C
Lloret de Mar

L’escola Pere Torrent pateix diverses destrosses durant les festes de Nadal

Els desperfectes afecten persianes, finestres, les escales d'accés del darrere així com el mural que va pintar l'artista Odie.

Una de les destrosses a l'escola Pere Torrent.
Una de les destrosses a l'escola Pere Torrent.

Darreres Notícies

L’escola Pere Torrent de Lloret de Mar ha patit un seguit de destrosses durant les festes de Nadal i Reis. Segons l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA), el passat dijous van descobrir que s’hi havien dut a terme diferents desperfectes a les persianes, a les escales d’accés per darrere, a les finestres així com al mural que va pintar l’artista Odie, dedicat a l’escola.

servicios profesionales jimenez

Núria Ribas, de l’AFA, afirma que no saben qui ho ha fet ni tampoc el motiu què hi ha al darrere. “Tot sembla indicar que és una bretolada“, afegeix. Recorda que fins ara no s’havia donat aquesta situació al Pere Torrent.

Ribas explica que, en adornar-se de les destrosses, van avisar ràpidament l’Ajuntament -que va activar el servei de la Brigada Municipal- així com a la direcció del centre. Uns i altres han estat treballant a contrarellotge per netejar els desperfectes amb l’objectiu que les classes hagin pogut començar amb normalitat aquest dilluns, 9 de gener.

Des de l’AFA agraeixen la resposta de l’Ajuntament i de l’escola Pere Torrent. Segons fonts municipals, s’ha presentat la denúncia corresponent i s’ha reforçat la vigilància. Les tasques han d’estar acabades aquesta setmana.

spot_img

El + Vist