15.4 C
Blanes
Campanya promocional Espai Off

L’Espai Off es presenta aquesta temporada com una oferta teatral diferent

La iniciativa, que permet veure teatre fora del teatre, s'inaugura el 29 d'octubre amb 'Psicosi a les 4.48'. Des que es va impulsar per primer cop el 2014 sempre ha exhaurit entrades.

Campanya promocional Espai Off

Darreres Notícies

Totes les persones que vulguin gaudir de les tres obres d’Espai Off han d’espavilar-se a comprar l’entrada perquè des que es va impulsar aquesta iniciativa, la primavera del 2014, sempre s’han exhaurit les places i aquest any les perspectives són bones i sembla que la cosa va pel mateix camí. El regidor de Cultura, Albert Robert, està content de l’èxit de l’Espai Off, ja que assegura que han aconseguit crear una marca i el públic és fidel sense tenir en compte l’espectacle que va a veure.

La directora del Teatre, Amaranta Gibert, argumenta que els espectadors ja saben que sempre són obres de qualitat i assisteixen als espectacles per gaudir de l’experiència de veure teatre fora del teatre, amb un format proper i íntim.

Precisament, aquesta temporada s’anuncia amb un vídeo a les xarxes socials en què es pretén mostrar que l’Espai Off és diferent. Us convidem a veure’l en el següent enllaç:

Dissabte 29 d’octubre s’inaugura la nova temporada d’Espai Off al Puntet. Es farà amb un monòleg de Sarah Kane, titulat Psicosi a les 4.48 i interpretat per Anna Alarcón. Tant l’obra com l’actriu han guanyat el premi BBVA de Teatre.

L’Espai Off continuarà divendres 2 de desembre amb Oh My God Barcelona, de la companyia Bratislava, que es farà a les cotxeres d’Autocars Canals. 

La temporada la tanca, divendres 16 de desembre, El bon lladre, de Xicu Masó, amb Josep Julien. Un monòleg que s’oferirà al pub Gerry’s.

Les entrades per cadascun dels tres espectacles del Lloret Espai Off costen 8 euros i hi ha la possibilitat de comprar un abonament de 20 euros per a les tres obres. Es poden adquirir pels canals habituals: al Museu del Mar, al Puntet o a la pàgina web del teatre.

 

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist