20.3 C
Lloret de Mar
El Lloret jugarà a la Lliga Nord la temporada que ve

L’Espanyol, el Vendrell o el Mataró seran alguns dels rivals del Lloret a l’OK Lliga Plata

L’entitat, que intentarà assolir l'ascens a OK Lliga, jugarà al grup del nord i el primer partit serà el cap de setmana del 16 d’octubre, a la pista de l’Arenys de Munt.

El Lloret jugarà a la Lliga Nord la temporada que ve

Darreres Notícies

El Club Hoquei Lloret ja coneix el calendari de l’OK Lliga Plata, on competirà aquesta propera temporada. L’entitat jugarà al grup del nord i el primer partit serà el cap de setmana del 16 d’octubre, a la pista de l’Arenys de Munt.

L’OK Lliga Plata la formen 24 equips, dividits en dos grups de 12, distribuïts entre la zona nord i la zona sud. En aquest cas, al Lloret li ha tocat el grup on s’hauran de fer més desplaçaments a fora de Catalunya; en seran cinc, en lloc de dos com passa a la zona sud. A la vegada, però, l’objectiu d’assolir l’ascens serà més fàcil, segons el president de l’entitat, Josua Pérez.

“Pràcticament tots els equips que s’han reforçat per intentar assolir l’ascens han quedat al Grup Sud; el Nord té l’Espanyol que s’ha reforçat molt bé i nosaltres que intentarem fer el màxim”

Josua Pérez

I és que, després de perdre la categoria, el Lloret de Xavi Albet intentarà tornar a pujar a l’OK Lliga. El president reconeix, però, que la fita no serà fàcil.

“A l’OK Lliga Plata, a vegades mires la classificació i estàs a tres punts de pujar i a tres de baixar; hi ha molts pocs partits i molt poc marge d’error”

Josua Pérez

L’equip començarà la pretemporada dilluns vinent amb diverses baixes i quatre cares noves: Pau Palacín, Aleix Pastor, Arnau Vidal i Marc Montilla. Tant ells com els joves de la casa ho donaran tot per competir al màxim nivell possible.

“És un equip molt jove, amb moltíssimes ganes, amb experiència a la categoria, que és molt important, i reforçat amb la gent de casa que també tindrà moltíssimes ganes”

Josua Pérez

Com diem, el Lloret començarà la lliga a la pista de l’Arenys de Munt. La resta d’equips amb qui competirà són Rochapea, Vendrell, Jolaseta, Dominicos, Compañia de Maria, Sant Feliu, Espanyol, Tordera, Liceo B i Mataró.

spot_img

El + Vist