8.3 C
Lloret de Mar

L’espectacle ‘Un cel de plom’ repassarà tota la vida de Neus Català

Es pot veure aquest dissabte al teatre de Lloret, amb la interpretació de Mercè Arànega.

Neus Català
Neus Català

Darreres Notícies

L’actriu Mercè Arànega es posarà a la pell de Neus Català aquest dissabte al teatre de Lloret. Ho farà dins l’espectacle Neus Català. Un cel de plom, basat en el llibre de Carme Martí que porta el mateix nom i que ofereix una biografia novel•lada de la vida de l’última supervivent del camp d’extermini de dones de Ravensbrück.

Com no pot ser d’una altra manera, el monòleg parla de l’experiència al camp de refugiats, però també repassa altres aspectes de la vida de Neus Català, que ja suma 101 anys. “Ja als catorze anys va fer la seva primera vaga per demanar que les dones cobressin el mateix salari que els homes”, explica l’actriu, que afegeix: “És tot un personatge”.

Mercè Arànega assegura que el públic que dissabte assisteixi al teatre de Lloret veurà un bon espectacle, a la vegada que reflexionarà molt sobre la part més humanitària de les persones.

Neus Català. Un cel de plom es podrà veure aquest dissabte al teatre de Lloret, a les nou de la nit. El preu de l’entrada és de 14 euros anticipada i 16, a taquilla. L’espectacle el porten a Lloret l’Ajuntament i l’associació de dones L’Aurora.

spot_img

El + Vist