14.7 C
Lloret de Mar

L’espectacle ‘INA’, de dansa contemporània, arriba aquest divendres al Teatre

L'espectacle, que gira al voltant del concepte de la llum es podrà veure demà, a les 20 hores.

Un moment de l'espectacle 'Ina'
Un moment de l'espectacle 'Ina'

Darreres Notícies

Espectacle de dansa contemporània, aquest divendres, al Teatre de Lloret. Es titula INA i va a càrrec dels ballarins canaris Paloma Hurtado i Daniel Morales.

servicios profesionales jimenez

El ballarí assegura que l’espectacle atrapa des del primer moment i que és una creació molt especial.

“És un espectacle en què volem expressar la necessitat de poder traspassar qualsevol tipus de situació junts, sentir la connexió infinita amb l’altre”

Daniel Morales

Hurtado i Morales han creat INA juntament amb Alfredo Díez-Umpierrez, encarregat del disseny d’il·luminació. I és que, precisament, l’espectacle gira al voltant del concepte de la llum; en concret, aquella llum que no veiem però que brilla amb intensitat a dins de tots nosaltres.

“La il·luminació és molt important; de fet, durant el procés creatiu el disseny d’il·luminació es va acabar de crear abans que la pròpia dansa”

Daniel Morales

L’espectacle de dansa INA, que forma part de la Capital de la Cultura Catalana, es representa demà divendres, a les vuit del vespre, al Teatre.

A més, com que forma part del Lloret Espai Plus, es complementarà avui dijous amb un taller de dansa contemporània, amb la mateixa Paloma Hurtado. En aquest cas, la cita és a les set de la tarda i cal apuntar-se enviant un email a [email protected].

spot_img

El + Vist