13 C
Lloret de Mar
Una escena de 'Siveria'

L’espectacle ‘Siveria’, que reivindica els drets LGTBI a la Rússia de Putin, arriba al Teatre de Lloret al febrer

Avui, vigília de Reis, és l'últim dia per comprar les entrades amb un 25% de descompte.

Una escena de 'Siveria'

Darreres Notícies

El 23 de juliol de l’any 2019 van assassinar a Sant Petersburg a la coneguda activista Yelena Grigórieva. Yelena s’havia dedicat en els darrers anys en la defensa dels drets del col·lectiu LGTBI rus.

Grigórieva, de 41 anys, havia denunciat que portava un temps rebent amenaces de grups homòfobs i de l’ultradreta. La policia va trobar el seu cos al carrer, havia mort apunyalada.

Contundent proposta basada en un fet real ocorregut a la Rússia contemporània, la de Vladimir Putin. Una obra reivindicativa sobre els drets del col·lectiu LGTBIQ+ en una societat com la soviètica, on és una llei la que assetja, persegueix, deté i castiga a les persones que s’atreveixen a no ser adoctrinats, que intenten ser lliures, a aquells que contradiuen als líders religiosos i a les autoritats amb relacions no convencionals entre homes i dones. 

Un muntatge necessari per tal de visibilitzar el camí que encara ens queda per avançar i aconseguir una societat on tots siguem iguals, sense haver-se d’ocultar i tenir la llibertat sexual per poder expressar el que cadascú sent.

“És la primera vegada que aquesta obra es podrà veure a Catalunya, és un espectacle de primer nivell i és un luxe poder-lo tenir a Lloret i el recomano molt”

Amaranta Gibert

L’espectacle Siveria es representa el proper 5 de febrer al Teatre de Lloret de Mar. Hi ha descompte del 25% si compreu les entrades abans del dia de Reis.

spot_img

El + Vist