Dimecres, 3 març 2021
13.7 C
Lloret de Mar
Els inicis del Capicua

L’esplai Capicua celebra el 25è aniversari amb una exposició a la Casa de la Cultura

S’inaugura dissabte, a dos quarts de sis de la tarda, i es podrà visitar fins al 4 de març.

Els inicis del Capicua

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

L’esplai Capicua fa 25 anys i ho celebra amb una exposició commemorativa que obre les portes aquest dissabte a la Casa de la Cultura.

La mostra repassa el primer quart de segle de vida de l’esplai a través de tot tipus de materials: cartes adreçades als pares, cartells d’activitats, samarretes, disfresses de Carnaval i, sobretot, fotografies de tots aquests anys. Segons una de les responsables actuals, Mireia Jolis, han intentat que tothom aparegui en les imatges escollides.

En l’actualitat, l’espai compta amb 130 infants, de sis a setze anys, que cada dissabte gaudeixen de les activitats que preparen la vintena de monitors que hi col•laboren. A més, de tant en tant fan excursions, sortides de cap de setmana i, a final de curs, unes colònies, campaments o ruta.

El Capicua va néixer el 1991 de la mà de Pilar Amigó, Lluís Riera, Paquita Gruart i Joan Carles Fernández. Aquest últim comenta que van decidir crear l’entitat perquè no hi havia cap altre esplai amb aquestes característiques a Lloret. Segons Fernández, les activitats han anat canviant al llarg dels anys, però assegura que la filosofia de l’esplai, basada en l’educació a través dels valors, segueix sent la mateixa que el primer dia.

L’exposició dels 25 anys del Capicua s’inaugura dissabte, a dos quarts de sis de la tarda, i es podrà visitar a la Casa de la Cultura fins al 4 de març.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.