17.7 C
Lloret de Mar
Manualitat de paper

L’esplai Xoc fa una proposta de lleure diària per a nens a través d’Instagram

De moment, hi ha penjada una manualitat per fer papallones de paper i un taller.

Manualitat de paper

Darreres Notícies

Organització, imaginació i molta paciència són les claus per sobreviure al confinament amb fills petits -i no tan petits- a casa. Moltes famílies han establert rutines per intentar mantenir uns horaris i garantir que hi hagi temps tant per a l’oci com per a no perdre el fil del curs.

Una família, organitzada durant el confinament (font: ACN).

Als grups de WhatsApp, fa dies que corren idees per ajudar a fer passar les hores. Des de classes virtuals de ioga, fins a recursos educatius, com els que el departament d’Educació ha fet arribar als centres. Els menjadors de les cases s’han reconvertit en gimnasos improvisats; les cuines, en laboratoris.

Les prestatgeries amb llibres han transformat cadascuna de les històries que hi recullen en petits tresors i els instruments musicals han fet possible una altra manera d’expressar tot el que s’està vivint aquests dies.

Aquí a Lloret, els esplais s’estan posant les piles i han començat a fer propostes per les xarxes socials. És el cas de l’esplai Xoc, a través d’Instagram. El seu president, José Luís Sánchez ‘Pepelu’, raona que “no podem estar de braços plegats, hem de portar el lleure a les cases”.

Els monitors de Xoc, en una imatge d’arxiu (Font: Xoc).

Els monitors de l’esplai XOC han penjat una manualitat per fer papallones de paper i una altra amb un taller a través del seu Instagram. Són activitats fàcils i senzilles, idònia per fer-la amb els petits de la casa. La idea de part de l’esplai és anar penjant propostes cada dia.

spot_img

El + Vist