Divendres, 22 gener 2021
14.1 C
Lloret de Mar
Manualitat de paper

L’esplai Xoc fa una proposta de lleure diària per a nens a través d’Instagram

De moment, hi ha penjada una manualitat per fer papallones de paper i un taller.

Manualitat de paper

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

Organització, imaginació i molta paciència són les claus per sobreviure al confinament amb fills petits -i no tan petits- a casa. Moltes famílies han establert rutines per intentar mantenir uns horaris i garantir que hi hagi temps tant per a l’oci com per a no perdre el fil del curs.

Una família, organitzada durant el confinament (font: ACN).

Als grups de WhatsApp, fa dies que corren idees per ajudar a fer passar les hores. Des de classes virtuals de ioga, fins a recursos educatius, com els que el departament d’Educació ha fet arribar als centres. Els menjadors de les cases s’han reconvertit en gimnasos improvisats; les cuines, en laboratoris.

Les prestatgeries amb llibres han transformat cadascuna de les històries que hi recullen en petits tresors i els instruments musicals han fet possible una altra manera d’expressar tot el que s’està vivint aquests dies.

Aquí a Lloret, els esplais s’estan posant les piles i han començat a fer propostes per les xarxes socials. És el cas de l’esplai Xoc, a través d’Instagram. El seu president, José Luís Sánchez ‘Pepelu’, raona que “no podem estar de braços plegats, hem de portar el lleure a les cases”.

Els monitors de Xoc, en una imatge d’arxiu (Font: Xoc).

Els monitors de l’esplai XOC han penjat una manualitat per fer papallones de paper i una altra amb un taller a través del seu Instagram. Són activitats fàcils i senzilles, idònia per fer-la amb els petits de la casa. La idea de part de l’esplai és anar penjant propostes cada dia.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".