23 C
Lloret de Mar
Els bloguers catalans, a Lloret

L’estada dels bloguers catalans a Lloret va generar 63 milions d’impressions a les xarxes socials

130 bloguers i els seus acompanyants van venir a la destinació, on van celebrar el cinquè aniversari de l’associació Barcelona Travel Bloggers.

Els bloguers catalans, a Lloret

Darreres Notícies

L’estada dels bloguers catalans a finals de maig a Lloret de Mar ha generat més de 63 milions d’impressions a les xarxes socials. 130 bloguers i els seus acompanyants van venir a la destinació, on van celebrar el cinquè aniversari de l’associació Barcelona Travel Bloggers.

La dada de 63 milions d’impressions ens porta a parlar d’una altra xifra també elevada. Els més de tres milions d’usuaris que van ser impactats pels missatges a les xarxes socials que els participants a l’esdeveniment van generar durant un mes.

En total, es van publicar més de 10.000 tuits i 200 imatges. La xifra inclou les impressions a xarxes com Instagram i Twitter. Pel que fa a Facebook, que no permet la monitorització, s’han analitzat alguns dels perfils i pàgines més actives on es van generar gairebé un centenar de publicacions.

Aquestes xifres suposen un augment del 30% respecte a les publicacions que es van generar l’any passat durant la celebració del quart aniversari de l’associació, que va tenir lloc a Barcelona.

Arran d’aquest esdeveniment, la destinació i més d’una vintena d’empreses de Lloret que van col·laborar-hi oferint allotjament i activitats de forma gratuïta, van incrementar la seva presència en mitjans digitals i van aconseguir la creació de continguts de qualitat generats per prescriptors de viatges de proximitat.

L’enquesta de satisfacció sobre l’acció enviada per l’organització als participants ha puntuat l’esdeveniment amb una nota d’un 9,4 de mitjana. Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, assenyala que “aquests bloguers escriuren en català o castellà, per tant, tenen repercussió en el mercat de proximitat, un mercat que sovint té una percepció que no s’acaba d’ajustar al Lloret del 2018“.

Barcelona Travel Bloggers és una associació formada per bloguers de viatges de Catalunya. L’objectiu de l’associació és agrupar, representar i professionalitzar aquest sector. Actualment, l’associació està formada per més de 100 socis amb més de 60 blogs de diferents temàtiques i formes de viatjar.

La celebració del cinquè aniversari de Barcelona Travel Bloggers va tenir lloc a Lloret del 25 al 27 de maig. Aquest esdeveniment va portar a la localitat més de 130 bloguers i acompanyants que van gaudir d’un programa que incloïa diferents activitats en grup, com un taller de paella o una sortida en catamarà; activitats temàtiques com visites guiades al patrimoni cultural de Lloret i activitats aquàtiques; una gimcana pels Jardins de Santa Clotilde i una gala amb entrega de premis.

spot_img

El + Vist