19.2 C
Lloret de Mar
Un pare i un fill, fent deures a casa

L’estat d’alarma s’allarga fins a mitjans d’abril i no hi ha data de retorn a les escoles

Francisco Pastor dona un missatge de calma a les famílies i recomana que facin horaris a casa.

Un pare i un fill, fent deures a casa

Darreres Notícies

L’estat d’alarma s’allargarà 15 dies més, fins a mitjans d’abril. Així, l’estat d’alarma coincidirà amb la Setmana Santa que aquest any acaba el 13 d’abril, Dilluns de Pasqua. Ho ha anunciat el president Pedro Sánchez aquest cap de setmana.

Dies enrere vam saber també que s’allarga el tancament de centres educatius a Catalunya, previst en principi durant 2 setmanes, i que no hi ha una data de retorn. El conseller Bargalló rebuja l’opció d’allargar el curs durant el juliol i agost, però sí que ha dit que s’ha de poder fer la selectivitat i el batxillerat ha d’haver acabat al juny. De fet, els centres educatius s’han organitzat per posar feina als alumnes perquè la facin a casa però sense que sigui avaluable perquè no tots els alumnes estan en les mateixes condicions d’accés a les noves tecnologies.

Una família que s’organitza a casa amb un horari (font: ACN).

A banda d’allargar el tancament de les escoles i resta de centres educatius sense una data de retorn concreta, la preinscripció escolar d’infantil, primària i ESO del proper curs ha quedat ajornada.

Des de Lloret de Mar, el regidor d’Educació, Francisco Pastor, recomana a fills i pares que aprofitin el confinament per mantenir rutines i horaris, però també per aprendre a fer tasques de casa com parar la taula o ajudar a cuinar. El seu missatge és de “tranquil·litat i esperança, però no s’ha de minimitzar la gravetat de la situació”

El regidor afegeix que aquests dies de confinament -que per ara s’allarguen fins a mitjans d’abril- “no són unes vacances” i que cal aprofitar el temps, sempre quedant-nos a casa.

spot_img

El + Vist