6.8 C
Lloret de Mar
Una edició anterior de la competició (Eurockey Cup)

L’Eurockey Cup 2021 es disputarà a Lloret i Blanes a partir d’aquest dijous

En concret, serà la categoria sub17, que comptarà amb 225 participants provinents de països com Anglaterra, Itàlia, França, Espanya, Alemanya, Suïssa i Portugal.

Una edició anterior de la competició (Eurockey Cup)

Darreres Notícies

Tot a punt per arrencar, demà dijous, l’Eurockey Cup 2021, que es jugarà entre Lloret de Mar i Blanes. La competició es disputarà en la categoria sub17, amb 225 participants provinents de països com Anglaterra, Itàlia, França, Espanya, Alemanya, Suïssa i Portugal.

Marc Ausió, responsable de l’organització de l’Eurockey Cup, apunta que no pretén ser un torneig altament competitiu, sinó que l’objectiu és fomentar els valors de l’esport, com són el respecte, el companyerisme i la passió.

“La filosofia de l’Eurockey Cup és transmetre als joves esportistes els nostres tres valors principals: respect, friendship i passion

Marc Ausió

Tot i així, Ausió reconeix que comptaran amb un bon nivell d’hoquei, ja que entre els participants hi ha equips de molta qualitat. Alguns dels més destacats són el Porto, el Benfica, l’Igualada, el Manlleu o la Selecció espanyola femenina sub 17.

En aquesta ocasió, Blanes serà la seu principal de la competició, tot i que també es disputaran partits a Lloret de Mar. L’organització considera que són dues destinacions molt bones per fer-hi competicions internacional com l’Eurockey.

“La capacitat hotelera de les dues poblacions ens va molt bé i les seves instal·lacions esportives són de primer nivell”

Marc Ausió

L’Eurockey Cup 2021 en categoria sub-17 comptarà per primera vegada amb participació femenina. La competició comença demà i acabarà diumenge. A finals de mes, es durà a terme la competició sub15, en aquest cas amb seu a Lloret i partits complementaris a Blanes.

spot_img

El + Vist