7.5 C
Blanes
L'espectacle 'Rojos' de dansa contemporània compta amb quatre ballarins.

L’experiència al voltant de ‘Rojos’, amb el coreògraf Miquel Barcelona

La funció de dansa del cap de setmana es complementa amb una xerrada i un taller aquest dimarts.

L'espectacle 'Rojos' de dansa contemporània compta amb quatre ballarins.

Darreres Notícies

Miquel Barcelona no només és un gran coreògraf, sinó que també “un excel·lent comunicador”. Amb motiu de l’espectacle de dansa ‘Rojos’, aquest cap de setmana al Teatre, ell mateix ofereix una xerrada i un taller avui a Lloret. L’objectiu és donar claus sobre la investigació que ha precedit aquesta funció que parla, des de la dansa contemporània, de les víctimes silenciades del franquisme, segons la directora del Teatre, Amaranta Gibert.

La xerrada de Miquel Barcelona sobre l’espectacle ‘Rojos’ és avui dimarts (17:30h) a la Biblioteca. A partir de les 20h es durà a terme el taller de dansa al Teatre. Queden algunes places ja que l’aforament és limitat. Les persones interessades, han d’escriure un correu electrònic a [email protected].

Pel que fa a ‘Rojos’, que es representa aquest dissabte a les 8 del vespre, és una peça de Miquel Barcelona que vol recuperar la memòria de la vida clandestina durant la repressió després de la guerra civil mitjançant figures artístiques, dones creadores i el moviment homosexual.

Una postguerra és un fet universalitzable i comú a la memòria de tots els pobles, territoris i bàndols. El llenguatge de la dansa permet oferir discursos no narratius que evoquen a imaginaris col·lectius. Es tracta d’una bona oportunitat per escoltar, aprendre, reparar i visibilitzar.

‘Rojos’ ha estat guardonada al millor espectacle de l’any i al millor intèrpret pel mateix Miquel Barcelona en els Butaca de l’any passat. També ha rebut un Premi Max al millor disseny d’il·luminació.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist