14.3 C
Blanes
Un dels diorames exposats

L’exposició de diorames i la ruta pessebristes s’obren aquest divendres a Lloret

S'han presentat 19 naixements en miniatura al concurs.

Un dels diorames exposats

Darreres Notícies

L’exposició de diorames ha obert portes aquest matí a la capella dels Sants Metges. En aquesta ocasió, s’hi ha presentat 15 naixements en miniatura, molt elaborats i acurats, d’autors de Lloret i d’altres pobles, com Premià, Sant Joan Despí, Porqueres, Sant Feliu de Guíxols i Palafrugell.

La mostra es podrà visitar fins el 7 de gener, matí i tarda, excepte els dies 25 de desembre i el primer de l’any, en què només obre els matins. Hem d’afegir que hi ha dos dies més en què la capella tanca a les 18 hores. Es tracta del 24 i 31 de desembre. L’exposició de diorames -els quals es presenten al concurs- arriba a la 43a edició.

També a partir d’aquest divendres es pot visitar la Ruta Pessebrista, amb 19 creacions que es poden visitar en indrets destacats com l’Ajuntament, la parròquia de Sant Romà, la Immaculada Concepció, el Casal de la Gent Gran, el parc de Sant Cristòfol i el veïnat de les Alegries, així com en un seguit d’establiments, entre comerciants, hotels i restaurants.

Des d’avui s’està repartint per Lloret el mapa amb l’esmentada ruta. Resseguir-la i anar contemplant els pessebres -monumentals, curiosos, molt bonics- és una bona activitat per fer aquests dies de festes.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist