19.8 C
Blanes
L'exposició sobre el llegat indià (Ajuntament de Mataró)

L’exposició ‘El llegat indià’ es podrà visitar al Museu del Mar tot el mes de juny

Coincidint amb la mostra a Lloret, del 16 al 18 de juny es recuperarà a la vila la Fira dels Americanos.

L'exposició sobre el llegat indià (Ajuntament de Mataró)

Darreres Notícies

Durant tot el mes de juny, es podrà visitar al Museu del Mar una exposició sobre El llegat indià. La mostra forma part dels actes de celebració de la Capitalitat de la Cultura Catalana.

Es tracta d’una exposició itinerant organitzada per la Xarxa de Municipis Indians, que pretén presentar d’una manera clara, a través de diversos camps temàtics, un dels episodis més destacats de la nostra història moderna. El regidor en funcions de Patrimoni Cultural, Xavi Flores, considera que la mostra complementa molt bé el contingut del Museu del Mar.

“És una exposició que complementa molt bé tot el contingut que tenim al Museu del Mar, que no és poc, però està més adreçat a mostrar la vessant lloretenca dels indians”

Xavi Flores
circo de las estrellas

Des de la Xarxa de Municipis Indians, matisen que encara queda molt per estudiar al respecte, però poden oferir un ampli ventall d’informació gràcies als estudis que han fet nombrosos historiadors que han treballat per mostrar tant la llum com les ombres dels indians.

“No deixa de ser part de la història i, com a tal, s’ha d’explicar i, sense jutjar, cadascú que tregui les seves conclusions”

Xavi Flores

La mostra es pot visitar durant tot el mes de juny al Museu del Mar i coincidirà amb el retorn de la Fira dels Americanos de Lloret de Mar, que se celebrarà del 16 al 18 de juny.

Cal tenir en compte que a partir del 15 de juny, el Museu del Mar canviarà l’horari i obrirà cada dia de deu a una, mentre que a les tardes obrirà a les quatre i tancarà a les vuit, excepte els diumenges, que tancarà a les set.  

I aquest dijous, 1 de juny, també canvia l’horari del jaciment de Puig de Castellet, que fins a l’1 de setembre obrirà cada dissabte a la tarda, de cinc a set.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist