Dilluns, 8 març 2021
11.1 C
Lloret de Mar
Un dels quadres de l'exposició 'Multicolor'.

L’exposició ‘Multicolor’ inclou un quadre dedicat als sanitaris durant la pandèmia

La mostra està formada per una vintena de quadres, inspirats en la natura.

Un dels quadres de l'exposició 'Multicolor'.

Darreres Notícies

Jenn Díaz (ERC) reinvindica l’entrada massiva de les dones a la presa de decisions

Amb la mirada posada al 8M, l'escriptora i diputada ha presentat el seu llibre 'Dona i poder' aquest dissabte a Can Gallissà.

Més de 600 atletes, al control federat de La Sansi a Lloret

La prova s'ha fet aquest dissabte amb la presència destacada del mediàtic Àlex Roca, que corre amb paràlisi cerebral, i del lloretencs Jonathan Romeo, entre altres.

Dulsat tem que el repartiment de les ajudes es converteixi en “cafè per a tothom”

Ha estat en l'acte 'Nous paradigmes competitius en les destinacions de sol i platja', organitzat aquest dijous per la patronal turística Exceltur.

La restauració pot obrir fins a les 17h a partir el proper dilluns

L’alcalde de Lloret dona la benvinguda a les noves mesures i amb la mirada posada ja a l’estiu assegura que "ara hi ha molt en joc".

L’equip del videoclip ‘No calles’ està format sobretot per dones joves de Lloret

El projecte, que busca conscienciar en contra de la violència masclista, s'estrena aquest dissabte (19h) al Teatre de Lloret de Mar.

Situada a l’Espai Marina, a la planta baixa de l’ajuntament, hi trobem aquests dies l’exposició “Multicolor”, d’Elena Serebriakova.

La mostra la formen una vintena de quadres en què hi predomina la temàtica de la natura així com la varietat de colors, segons exposa una portaveu de la mostra, Natalia Lobanova.

Una de les obres es titula “Dolor 2020” i està dedicat a la tasca dels sanitaris durant la pandèmia. La intenció de l’autora es fer una donació benèfica d’aquest quadre a metges i infermers que han treballat en la lluita contra la Covid-19.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Bernat Ribera accedeix per primera vegada a les semifinals d’una Copa d’Europa d’snowboard cross

El lloretenc va competir amb doble cita a Àustria: dissabte, va ser setzè, mentre que diumenge va acabar en el setè lloc.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.