Dimarts, 26 gener 2021
11.6 C
Lloret de Mar
Josep Maria Lloveras, Sol Berengué i Angelina Cardona

‘L’hàbit no la fa monja’, l’espectacle de Festa Major del Casal de l’Obrera

Se'n faran 3 representacions: demà, dijous i divendres, a les 21 hores, al teatre del Casal de l'Obrera. Les entrades, que es venen al Puntet, valen 7 euros.

Josep Maria Lloveras, Sol Berengué i Angelina Cardona

Darreres Notícies

Es crea una plataforma digital de comerç per als establiments de Lloret

La futura eina s'ha exposat en el ple d'aquest dilluns, arran d'una moció de Força Lloret, aprovada per unanimitat.

Little Fish Shoes, de Lloret, millor iniciativa emprenedora de La Selva de l’any passat

Noelia Garvín es mostra molt satisfeta per rebre aquest reconeixement a la seva tasca artesana i creativa, que permet oferir sandàlies personalitzades.

A presó la parella detinguda a Saragossa per la mort d’una nena de dos anys

La parella, que té tres fills més en comú, havia residit a Lloret de Mar, on se'ls va retirar temporalment la custòdia dels menors.

Jordi Martí i Xavi Tibau participen del Rally Lloret amb la fita de pujar al podi

Jordi Martí explica que han fet diverses millores tècniques en el cotxe i que estan "amb moltes ganes" de competir, després d’un any complicat pels esdeveniments del motor, a causa de la pandèmia.

Últims dies per presentar les candidatures al premi Aurora

Aquest guardó té per objectiu reconèixer la tasca realitzada per dones o entitats que hagin treballat per millorar la situació de les dones a Lloret.

El Casal de l’Obrera torna a pujar a l’escenari aquesta setmana com fa cada any entorn a la Festa Major de Sant Romà. En aquesta ocasió, l’agrupació local oferirà una obra titulada L’hàbit no fa la monja. La directora, Angelina Cardona, explica que la intenció és fer riure el públic a través d’un seguit de situacions i personatges poc corrents.

Es tracta d’una adaptació de la comèdia de Joaquim Pujolar. Una de les protagonistes és la Merche, que convida a tothom a riure una estona amb l’espectacle.

Donada l’elevada demanda, el Casal ofereix tres funcions: demà, dijous i divendres. Sempre, a les nou de la nit, al teatre del Casal de l’Obrera. El preu de les entrades és de 7 euros i es poden comprar de manera anticipada al Puntet.

Cartell de l’espectacle

 

A l’escenari, hi pujaran un total de 13 persones que donaran vida als diferents personatges. Són Maria Rosa Lloveras, Maite Moretones, Josep Maria Lloveras, Sebastià Gallart, Anna Costa, Montse Baltrons, Olga Arroyo, Sol Berengué, Lolita Montfulleda, Maria Àngels Barnés, Aurora Babio, Jordi Ribera i Josep Puigvert.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.