16.6 C
Lloret de Mar

L’Hotel Acapulco presentarà el seu projecte de digitalització en una jornada d’ITH Academy

Serà en el marc d’un curs de Growtur que imparteix Rafael De Jorge, que ha pres el projecte com a cas d’èxit de digitalització en petites empreses.

Entrada de l'Hotel Acapulco
Entrada de l'Hotel Acapulco

Darreres Notícies

L’Hotel Acapulco participarà demà en una jornada d’ITH Academy per presentar el seu projecte de transformació digital. Serà en el marc d’un curs de Growtur que imparteix Rafael De Jorge, que va ser el formador del curs de transformació digital que es va fer a Lloret l’hivern del 2020 i que ha pres el projecte de l’Hotel Acapulco com un cas d’èxit de digitalització en petites empreses.

El projecte va començar el 2019 amb un canvi de la pàgina web, que està enfocada 100% a l’usuari de telèfon mòbil, ja que es calcula que l’últim any el 91% de les visites rebudes han estat a través d’aquests dispositius. A més, s’incorporen elements que ajuden a millorar l’experiència de l’usuari, com ara rebre’l amb més celeritat i que les queixes se solucionin més ràpid. I, a més, es pot fer una oferta més personalitzada.

Damià Font i Jordi Taulina, als estudis de la ràdio
Damià Font i Jordi Taulina, als estudis de la ràdio

L’objectiu final és millorar l’atenció al client que, segons el gerent de l’hotel, Jordi Taulina, és la principal filosofia de l’establiment.

“Hem intentat recollir l’herència dels nostres pares, que era un bon servei al client i, a través de la digitalització, el que intentem és fer-ho tot més proper i fàcil al client”

Jordi Taulina

El director de l’hotel, Damià Font, assegura que han tingut molt bones valoracions per part de la clientela, però també de la plantilla, ja que els beneficis són múltiples.

“La persona del restaurant controla pel mòbil quantes persones falten i el cuiner sap si aquella paella l’ha de marxar o no; això estalvia les cues, el malbaratament de menjar…”

Damià Font

Jordi Taulina apunta que, al final, la digitalització, et dona de manera fàcil una informació que d’altra manera no tindries i et permet saber més ràpidament quins aspectes cal millorar.

“Et dona unes dades que d’altra manera no tindries i et facilita la gestió diària, perquè et permet en molt menys temps tenir molta més informació”

Jordi Taulina

Damià Font està molt satisfet de la repercussió que ha tingut el seu projecte de digitalització i creu que és beneficiós per a l’establiment però també per a la destinació en general.

“No comptàvem que tindria tanta repercussió i és una millora que farà que l’hotel en surti beneficiat, però també la destinació de Lloret de Mar”

Damià Font

A banda de la ponència de demà, l’Hotel Acapulco també participarà dijous, com a convidat de l’Hotel Reservation Bot HERA Brendan May, en un programa de la Unió Europea.

Pel que fa a la formació, l’establiment té un acord amb la Universitat Tecnocampus de Mataró, adscrita a la UPF, on el lloretenc Narcís Martí és professor de Turisme i del doble Grau d’ADE i Turisme. A través d’aquest conveni, l’Acapulco exposarà el seu cas i, a més, ofereix la possibilitat de fer les pràctiques a l’hotel.

spot_img

El + Vist