27.4 C
Lloret de Mar

L’hotel Olympic obre avui amb 600 clients del mercat nacional

225 són participants del campionat d'Espanya de natació adaptada i la resta són clients del mercat nacional.

-

L’hotel Olympic, de la cadena Evenia, reobre aquest divendres les seves portes per afrontar la temporada turística. L’establiment, que en les darreres setmanes s’ha anat preparant per reprendre l’activitat amb totes les mesures de seguretat, comptarà aquests dies amb uns 600 clients.

Tomàs Fresquet, director d’Evenia Travel Services, exposa que 225 clients són participants del campionat d’Espanya de natació adaptada i la resta, turistes de cap de setmana que provenen del mercat nacional. Fresquet assenyala que obren les portes amb “molta il·lusió”.

Bona part de les persones que s’allotjaran aquests dies a l’hotel formen part del Campionat d’Espanya de natació adaptada, que se celebra aquest cap de setmana a la vila. De fet, avui mateix, en la primera jornada de reobertura, des de l’Evenia es fa una recepció als participants de l’esdeveniment.

La resta són clients nacionals, tant famílies com parelles. Segons fonts de la cadena hotelera, si es mantenen les restriccions actuals, la previsió és rebre mercat de proximitat, però esperen poder acollir clients internacionals al llarg de l’estiu per poder fer una millor temporada. Fresquet lamenta que la ‘touroperació està parada des de fa un any i mig”, la qual abasta els grans hotels de la destinació com Evenia.

- Publicitat -