30.1 C
Lloret de Mar
Els dranikys són un dels plats típics ucraïnesos (Hotel Samba)

L’Hotel Samba organitza sopars solidaris amb cuina tradicional ucraïnesa

Demà es farà el segon d'aquests sopars, oberts a tothom pel preu de 12 euros i els beneficis es destinen a la Creu Roja.

Els dranikys són un dels plats típics ucraïnesos (Hotel Samba)

Darreres Notícies

L’Hotel Samba organitza una jornada en benefici d’Ucraïna. Serà demà dimarts i és la segona edició.

Es tracta d’una nit tematitzada amb un sopar buffet, amb plats típics ucraïnesos. El director del Samba, Pau Palacín, explica que van decidir impulsar aquesta iniciativa per poder fer un bon acolliment dels refugiats ucraïnesos que estan allotjats, temporalment, a l’hotel.

“Tenim clients que són refugiats d’Ucraïna i veiem que porten mesos aquí i que estan molt apartats; pensem que, si femalguna cosa per acostar-nos nosaltres a ells, els podrem arrancar un somriure”

Pau Palacín

El fet d’apropar-se a les persones ucraïneses que fugen de la guerra els pot ajudar a obrir-se més i integrar-se una mica al nostre municipi.

De plats, n’hi ha molta varietat: la Sopa Borsch, la sopa Okroshka, Dranikys, Varenikys, Blinchiks i Pelmenys, entre molts altres.

menjar ucraines hotel samba blinchil smetana
Els Blinchiks s’acompanyen d’una crema agra anomenada Smetana

Després del sopar, es podrà gaudir d’un concert en viu de la cantant Tamila Coon i, per acabar, hi haurà karaoke. Les portes estan obertes a tothom pel preu de 12 euros i els beneficis s’entregaran a la Creu Roja.

La idea és anar organitzant més sopars al llarg de les properes setmanes. Qui vulgui assistir-hi, pot fer la reserva trucant directament a l’Hotel Samba, al telèfon 972365650.

spot_img

El + Vist