0.7 C
Lloret de Mar
Un entrenament a l'aire lliure (EGR Lloret)

L’infantil de l’Escola Gimnàstica Rítmica Lloret s’ha classificat per al Campionat d’Espanya

Com que és una competició estatal, podran tornar als entrenaments quan es coneguin la seu i la data, en cas que s’allarguin les restriccions de la Generalitat en el sector esportiu.

Un entrenament a l'aire lliure (EGR Lloret)

Darreres Notícies

L’Escola Gimnàstica Rítmica Lloret s’ha classificat per al Campionat d’Espanya. Va obtenir el bitllet setmanes enrere en la trobada classificatòria que es va celebrar de manera virtual, en què l’entitat va aconseguir el tercer lloc en la categoria infantil.

El conjunt comptava amb cinc noies de 12 i 13 anys, que van realitzar un exercici amb aparells de massa. La seva bona actuació els va permetre obtenir el premi de la classificació.

A més, com que es tracta d’una competició d’àmbit estatal, podran tornar als entrenaments quan es conegui la seu i la data de l’esdeveniment, en cas que s’allarguin les restriccions de la Generalitat en el sector esportiu, tal com ha explicat l’entrenadora, Blanca Lloveras.

“És un resultat que ens classifica per al Campionat d’Espanya i ens permetria entrenar quan coneguem dates i seu”

Blanca Lloveras

Les participants van haver de realitzar l’exercici davant d’una pantalla, amb l’atenta mirada del jurat.

“És una experiència nova, però és una manera de seguir endavant i que les gimnastes continuïn motivades”

Blanca Lloveras

La previsió és que coneguin la data i la seu del Campionat d’Espanya en els pròxims dies.

Un entrenament semivirtual (EGR Lloret)
Un entrenament semivirtual (EGR Lloret)

Tot i això, des de l’entitat consideren que la prioritat no és fer la competició però sí que demanen que se’ls deixi tornar als entrenaments.

“Si no es pot realitzar la competició per la situació actual, que no es realitzi, però sí que demanem que ens deixin tornar a entrenar”

Blanca Lloveras

Com que les restriccions de la Generalitat en el sector de l’esport impedeixen fer activitat als pavellons i gimnasos, l’Escola Gimnàstica Rítmica Lloret realitza aquests dies els seus entrenaments de manera virtual.

spot_img

El + Vist