13 C
Lloret de Mar
El curiós incident del gos a mitjanit

L’institut Coll i Rodés organitza una jornada per conscienciar sobre l’autisme

La sessió, que inclou una xerrada sobre què és l'autisme, es farà avui dimarts, a l'institut, a partir les 17:30 hores. És un acte obert a tothom.

El curiós incident del gos a mitjanit

Darreres Notícies

L’institut Coll i Rodés dedica la jornada d’avui dimarts al trastorn de l’espectre autista (TEA). Es presenta amb el títol Pas a pas, amb el gos de mitjanit i té per objectiu entendre millor els alumnes que pateixen autisme.

El programa està organitzat pel Departament d’Orientació Educativa del centre amb la col·laboració del professors de l’àrea de Matemàtiques, Josep Vilanova, que és qui va escollir el llibre El curiós incident del gos a mitjanit perquè el llegissin els seus alumnes. La directora de l’institut, Lluïsa Peralta, ha argumentat que l’obra, protagonitzada per un nen autista, planteja diferents enigmes.

La responsable del centre ha apuntat que al Coll i Rodés aposten per la inclusió i amb jornades com les d’avui es pretén normalitzar una realitat. Sense anar més lluny, en aquest centre hi ha quatre casos d’alumnes amb TEA.

L’acte l’obriran els alumnes de 2n d’ESO, amb la presentació i lectura d’alguns fragments de la novel·la de Mark Haddon. Després, es farà la xerrada Què és l’autisme?, a càrrec d’Eva Palau, presidenta de l’Associació Pas a Pas de Lloret, que treballa per donar suport a les persones amb autisme.

La sessió és avui dimarts, a l’Aula d’Usos Múltiples de l’Institut Coll i Rodés, a partir de dos quarts de 6 de la tarda. És un acte obert a tothom.

spot_img

El + Vist