19.2 C
Lloret de Mar
Institut Rocagrossa

L’Institut Rocagrossa organitza les primeres Olimpíades Interescolars de Lloret de Mar

Se celebraran el 25 d'abril i hi participaran uns 700 estudiants de 6è de primària i 1r d'ESO de tots els centres de la vila.

Institut Rocagrossa

Darreres Notícies

L’Institut Rocagrossa organitza les primeres Olimpíades Interescolars de Lloret de Mar, que se celebraran el pròxim 25 d’abril. Hi participaran uns 700 estudiants de 6è de primària i 1r d’ESO de tots els centres de la vila.

Es tracta d’un projecte pioner que va a càrrec dels mateixos alumnes. Va sorgir de l’assignatura Projectes, del cicle formatiu de grau superior d’Animació en Activitats Fisicoesportives. Ho ha explicat una de les professores, Lídia Tàrrega.

Segons Tàrrega, hi ha dos factors que han estat clau per a engegar aquest projecte. D’una banda, la qualitat de les instal·lacions que té Lloret i, d’altra banda, la preocupació per l’abandonament de la pràctica esportiva per part dels estudiants.

Les primeres Olimpíades Interescolars comptaran amb tot un seguit de proves típiques de les competicions professionals, segons un altre dels docents, Aleix Urzay. Amb tot el procés, Urzay considera que s’ha demostrat la importància del treball en equip, necessari per a la feina i l’esport.

La intenció és que sigui un projecte amb continuïtat, per tal que cada any, els alumnes de 6è de primària i 1r d’ESO, puguin participar en aquest esdeveniment.

spot_img

El + Vist