14.3 C
Blanes
El projecte d'observació del mar (Institut Rocagrossa)

L’institut Rocagrossa organitza una fira per commemorar la Nit Europea de la Recerca

Els estands es muntaran a la plaça Pere Torrent aquest divendres a la tarda i mostraran diferents projectes que els alumnes han fet amb el CEAB.

El projecte d'observació del mar (Institut Rocagrossa)

Darreres Notícies

L’institut Rocagrossa se suma, aquest divendres, a la Nit Europea de la Recerca. Ho farà amb una fira, demà a la tarda, a la plaça Pere Torrent.

La intenció és que l’alumnat mostri els projectes que han dut a terme amb científics del Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB), dins del programa Magnet. El director de l’institut, Quique Molina, ha explicat que la fira ja es va organitzar l’any passat dins del  centre, però aquest cop, com a novetat, es farà en un lloc cèntric per poder arribar a tota la població.

“Volem mostrar els projectes que hem treballat amb els científics, tant a l’ESO com al Batxillerat”

Quique Molina

Entre els projectes, hi ha la creació d’un hotel d’insectes, un estudi d’observació del mar, projectes sobre turisme sostenible o l’anomenat “Rieres camp”, entre altres.

Treball de laboratori (Institut Rocagrossa)
Treball de laboratori (Institut Rocagrossa)

A banda de conèixer els diferents projectes, el públic podrà veure experiments i participar en un taller sobre indagació científica, que s’ha titulat Mistery Box.

“El taller farà rumiar les persones que s’asseguin a la rotllana, i hauran de resoldre unes preguntes i indagar sobre unes caixes misterioses, per fer una metàfora del que és la ciència”

Quique Molina

La commemoració de la Nit Europea de la Recerca per part de l’Institut Rocagrossa es farà aquest divendres, 29 de setembre, a partir de dos quarts de sis de la tarda i durarà un parell d’hores.

La Nit Europea de la Recerca és un esdeveniment anual dedicat a divulgar i apropar la ciència de forma planera i divertida a totes les edats. Es duu a terme l’últim divendres del mes de setembre, per donar a conèixer els avenços científics que es desenvolupen al territori.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist