7.6 C
Lloret de Mar

L’institut Rocagrossa se suma a la Nit Europea de la Recerca

Al llarg de la tarda, donarà a conèixer un seguit de projectes fets pels alumnes juntament amb els científics del CEAB, a més de tallers i experiments.

Els alumnes del Rocagrossa, en una xerrada sobre ciència.
Els alumnes del Rocagrossa, en una xerrada sobre ciència.

Darreres Notícies

L’Institut Rocagrossa obre les portes avui, amb motiu de la Nit Europea de la Recerca a Catalunya. Al llarg de la tarda, donarà a conèixer un seguit de projectes fets pels alumnes juntament amb els científics del CEAB (Centre d’Estudis Avançats de Blanes).

Com per exemple la iniciativa de recollir i analitzar els microplàstics a les platges, la fauna de Lloret o l’anomenat ‘mosquito alert’. Les tasques realitzades s’explicaran a través d’uns estands.

El públic podrà fer experiments amb pressions, temperatures i densitats, i a més s’ofereix un taller de descoberta científica.

Quique Molina, director de l’Institut Rocagrossa, subratlla que “ens sumen a la Nit de la Recerca per la nostra aliança amb el CEAB i per apropar la ciència a la ciutadania”.

La Nit Europea de la Recerca és un esdeveniment anual dedicat a divulgar i apropar la ciència de forma planera i divertida a totes les edats. Es duu a terme l’últim divendres del mes de setembre, per donar a conèixer els avenços científics que es desenvolupen al territori. En aquesta edició, es fa un especial èmfasi en apropar la recerca als centres educatius.

En el cas de Lloret, el Rocagrossa s’hi suma amb una jornada de portes obertes avui divendres, a partir de les 17.30h.

spot_img

El + Vist