13.7 C
Lloret de Mar
Iron, a davant d'un vehicle de la Policia Local de Lloret.

L’Iron, d’un any i mig, l’última incorporació de la Unitat Canina de la policia

Ara mateix la formen 4 gossos: tres femelles –la Maya, Mia i Luna- a les quals s’hi ha sumat l’Iron. La seva propietària el va recollir d’una protectora quan era ben petit.

Iron, a davant d'un vehicle de la Policia Local de Lloret.

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

Iron, un pastor belga d’un any i mig, és l’última incorporació a la unitat canina de la Policia Local de Lloret de Mar.

Ara mateix la formen quatre gossos: tres femelles –la Maya, Mia i Luna- a les quals s’hi ha sumat l’Iron. La seva propietària el va recollir d’una protectora quan era ben petit.

Com la resta de la unitat canina, aquest gossos –entrenats i formats des que són cadells- presenten una elevada efectivitat en detectar narcòtics i substàncies estupefaents.

Aquests gossos tenen una efectivitat elevada en detectar narcòtics i substàncies estupefaents

Francisco Alonso, cap de la secció canina, exposa que la feina del dia a dia consisteix en “patrullar a peu per zones on se sospita que hi ha consum o venda” de drogues, a més de passar pels barris, centre i per l’oci nocturn a l’estiu”. A més, els gossos de la Unitat Canina també fan demostracions a les escoles. Unes activitats que ara mateix no es poden fer per la Covid.

Iron, l’únic mascle de la unitat canina de la Policia Local de Lloret.

Recordem que aquests animals viuen amb els seus amos les 24 hores del dia, a qui acompanyen a la feina. Per acostumar-se a l’entorn de la vila i de la policia, hi van des que són petits. I quan han rebut la formació, entren a treballar quan tenen 14 o 15 mesos.

Des de fa poc els quatre gossos -l’Iron, la Maya, la Mia i la Luna- formen part de l’Ajuntament, arran del conveni de col·laboració pels propers quatre anys en què el consistori assumeix el manteniment, l’assistència veterinària i l’alimentació dels animals.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.