16 C
Lloret de Mar
Estanys de la Pera

Lles és la propera parada del Centre Excursionista, que farà una ruta pels Estanys de la Pera

Serà tot el cap de setmana i la peculiaritat és que s'haurà de fer amb raquetes de neu.

Estanys de la Pera

Darreres Notícies

Josep Pérez, veí de Lloret, denuncia que pateix homofòbia de manera reiterada

Fa 20 anys que conviu amb el mateix home, amb qui està casat, i assegura que fins ara no havien tingut mai cap problema. Des de fa uns anys, però, té uns veïns que l'agredeixen per la seva condició sexual.

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.

‘Compra responsable, compra sostenible’ per commemorar la Setmana Internacional dels Mercats

La Xarxa de mercats sedentaris, entre els quals hi ha el de Lloret, organitza un any més la campanya 'Estimo el meu mercat' centrada en la compra sostenible i de proximitat.

L’alumnat dels cursos municipals exposa els seus treballs fets telemàticament durant la pandèmia

Són els alumnes del Casal Municipal de la Gent Gran i dels Centres Cívics, que inauguren l'exposició demà i es podrà visitar fins al 28 de maig, a la Casa de la Cultura.

El lloretenc José García és el conserge a ‘Moebius’, la nova sèrie de TV3

El thriller psicològic, protagonitzar per Aida Oset i dirigit per Eduard Cortés, s'estrena aquesta nit, a les 22.05, amb un doble episodi.

El Centre Excursionista de Lloret marxa aquest cap de setmana als Estanys de la Pera, a Lles de Cerdanya. La intenció és recórrer sis quilòmetres amb un desnivell acumulat de 600 metres.

Unes raquetes de neu (Cerdanya EcoResort)

La peculiaritat és que, per fer-ho, caldrà utilitzar raquetes de neu. Almenys aquesta és la intenció, ja que el president del Centre Excursionista, Marco Ramírez, ha reconegut que pot ser que trobin poca neu.

Tot i que no és una pràctica perillosa, Marco Ramírez apunta que cal seguir algunes precaucions a l’hora de caminar amb raquetes de neu.

Així doncs, la caminada del Centre Excursionista començarà a l’estació d’esquí de fons d’Aransa, passarà pel refugi lliure de Pollineres i arribarà al refugi Estanys de la Pera, on el Centre Excursionista farà nit. La previsió és completar el recorregut en unes cinc hores.

- Publicitat -

El + Vist

S’obre la preinscripció a les llars d’infants municipals de Lloret

La convocatòria per a Els Pops i La Lola Anglada s'adreça a famílies amb infants nascuts els anys 2019 i 2020.