14.3 C
Blanes
Un moment del rodatge de 'Narciso' (Meraki Film Productions) aquest 2021 a Lloret.

Lloret acollirà aquest estiu el rodatge de la pel·lícula ‘Costa’

La productora busca figurants. Necessita homes i dones de 18 a 50 anys.

Un moment del rodatge de 'Narciso' (Meraki Film Productions) aquest 2021 a Lloret.

Darreres Notícies

Lloret de Mar serà la seu del rodatge de la pel·lícula “Costa” i la productora busca figurants. El perfil que necessita és ampli: vol homes i dones d’entre 18 i 50 anys.

Es tracta d’una feina remunerada, que es durà a terme entre el 22 d’agost i el 15 de setembre. Els interessats en participar han d’enviar un correu electrònic a l’adreça [email protected], amb el telèfon de contacte, fotografies actuals i documentació, indicant Lloret de Mar a la referència.

D’aquesta manera, la vila torna a acollir un nou rodatge. De moment, en aquest 2021, Lloret ha estat l’escenari de 22 filmacions i també de sessions fotogràfiques. Recordem que ja fa anys que es va crear la Lloret Film Comission, amb la voluntat de gestionar totes les gravacions que es fan a la vila i poder oferir un tracte de qualitat.

Una de les escenes de 'El inocente' rodades a Lloret (Netflix)
Una de les escenes de ‘El inocente’ rodades a Lloret (Netflix)

Tot i que la majoria de produccions que es fan a Lloret són espots publicitaris, també s’hi duen a terme gravacions d’escenes de sèries i pel·lícules. Per exemple, “El Inocente”, de Netflix i protagonitzada per Mario Casas, “La Vida Perfecta”, de Movistar i dirigida per Leticia Dolera, o “Libertad”, òpera prima de Clara Roquet.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist